PLM TEAMCENTER
Digitalni oslonac preduzeća

PLM Teamcenter je najnapredniji sistem ove vrste koji osigurava da su svi podaci tokom životnog ciklusa proizvoda na jednom mestu, istog kvaliteta i dostupni svima koji rade sa njima.

Saznajte više

SOLID EDGE
Sinhrona tehnologija

Kreirajte budućnost sa kompletnim portfoliom alata za razvoj proizvoda: mehanički i električni dizajn, simulacija, proizvodnja, tehničke publikacije, upravljanje podacima i još mnogo toga.

Preuzmite Solid Edge

NX CAD/CAM
Napredni CAx sistem

Siemens NX je fleksibilno i moćno integrisano rešenje koje vam pomaže da isporučujete kvalitetnije proizvode brže i efikasnije.

Saznajte više

Tecnomatix
Digitalna fabrika

Tecnomatix je sveobuhvatan portfolio alata za digitalnu proizvodnju koji vam pomažu u digitalizaciji proizvodnje i transformisanju vaših inovativnih ideja u stvarnu proizvodnju.

Preuzmite probnu verziju

VERICUT
Simulacija CNC obrade

Vericut softver kompanije CGTech za off-line programiranje i simulaciju na digitalnom blizancu vaše CNC mašine.

Saznajte više

O nama

Sprovešćemo vas kroz zamršeni lavirint digitalne transformacije i zajedno sa vama odabrati tehnološko rešenje koje najviše odgovara vašim potrebama. Skoro 30 godina smo partner inženjerskim i proizvodnim kompanijama.

Nudimo sveobuhvatan portfolio softverskih rešenja za mašinstvo. Pomoći ćemo vam u tehničkoj pripremi proizvodnje, upravljanju podacima i proizvodnim aktivnostima, planiranju, programiranju robota i simulacijama automatskih linija. Takođe možete koristiti usluge našeg projektantskog biroa.

Više informacija

Seminari i akcije

<< <  Jul 2025  > >>
PoUtSrČePeSuNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ostale akcije

Aktuelnosti

29. 2. 2024

NX X - Pristupačno cloud rešenje

NX X je cloud rešenje koje omogućava pristup svim funkcijama standardnog NX CAD-a, ali dodatno nosi sve prednosti povezane...

9. 2. 2024

BMW koristi Tecnomatix Plant Simulation za smanjenje potrošnje energije

U BMW fabrici u Štajru (Austrija) izračunata je ušteda od 3 miliona kilovat-sati na jednoj proizvodnoj liniji nakon energetske...

25. 9. 2023

Serija vebinara o tehnologiji brizganja plastike i dizajnu delova

Brizganje plastike predstavlja ključnu tehnologiju u proizvodnji različitih proizvoda koji nas okružuju, a naši vebinari...

Archiva članaka

Izjave kupaca

K2MECHATRONICS

Zajedno sa AXIOM TECH-om otvorili smo vrata našoj kompaniji u veliki svet digitalizacije, modernog dizajna i građevinskih postupaka. Siguran sam da je upravo takva veza korak ka prosperitetu i izvanrednosti. Logičan, siguran i ispravan korak.

Vladimír Klusoň, generalni direktor

Dioflex

Zahvaljujući Plant Simulator rešenju i saradnji sa AXIOM TECH-om uspeli smo da značajno pojednostavimo proces planiranja proizvodnje. Sada trošimo 90% manje vremena planirajući proizvodnju, a istovremeno proizvodimo 15-20% više sa istim kapacitetima. Pored toga, sada imam više prostora da se fokusiram na razvoj i strateške aktivnosti naše kompanije.

David Hromada, rukovodilac proizvodnje

Continental Barum

Digitalizacijom i automatizacijom procesa koristeći najnovije tehnologije kompanije Siemens PLM, a u saradnji sa AXIOM TECH-om, uspeli smo da povećamo efikasnost rada, poboljšamo kvalitet proizvedenih kalupa i ispunimo ciljeve Continental Baruma.

Michal Šťastný, šef tehničke pripreme u alatnici

Evektor

AXIOM TECH pruža širok spektar softvera u različitim oblastima, a zahvaljujući Siemens PLM sistemima, koji su standardni u mnogim oblastima automobilske i vazduhoplovne industrije, takođe pojednostavljujemo saradnju sa mnogim našim kupcima i održavamo se u prvim redovima inženjerskih lidera.

Michal Jakšík, zamenik izvršnog direktora

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.