Teamcenter rešenje za upravljanje projektnim podacima

PLM Teamcenter dizajner iz AXIOM TECHZa potrebe administracije i upravljanja podacima u okviru konstrukcionog biroa, za naše klijente smo pripremili unapred konfigurisano rešenje pod nazivom Teamcenter Designer, čija je ključna prednost veoma brza implementacija u roku od nekoliko nedelja. Ova implementacija uključuje sva važna podešavanja i konfiguracije kao što su integracija u CAD, procesom odobravanja i konsolidacija proizvodnih podataka u kontekstu porudžbine ili razvojnog projekta.

Ako ste se već susreli sa terminom PDM ili PLM, dopada vam se ideja savršenog reda u dizajnerskim podacima i ne znate odakle da počnete, onda ste na pravom mestu. Oblast dizajna proizvoda sa pravom se smatra kamenom temeljcem celokupnog PLM sistema, jer se na toj osnovi mogu graditi manje ili više povezane robusne nadgradnje. Na osnovu desetina implementacija koje su izvršili naši kupci, odlučili smo da pripremimo osnovnu konfiguraciju sistema, čiji će primarni preduslov biti veoma brza implementacija i prateći povraćaj ulaganja.

 

PLM Teamcenter dizajner iz AXIOM TECHCelokupno rešenje Teamcenter Designer-a je zasnovano na Active Workspace-uTo je web platforma koja zamenjuje klasične desktop aplikacije - tako da nema potrebe za instaliranjem na klijentskom računaru i možete se udobno povezati sa svojim okruženjem i tabletom ili pametnim telefonom. Međutim, najznačajnija promena je u udobnosti korisnika - imate sve informacije na dohvat ruke i možete da prilagodite svoje okruženje kako vam odgovara.

Celokupna funkcionalnost sistema i saradnja između više ljudi u kompaniji se tada može proširiti, na primer, na komunikaciju sa ERP-omJasan element naše implementacije je i princip da ne dupliramo podatke, već ih sofisticirano prenosimo sa jednog mesta na drugo kako bismo održali uniformnost i doslednost.


Ostala moguća modularna proširenja

  • Rešenja za tehnologiju i proizvodnju
  • Planiranje projekta i upravljanje zahtevima
  • Proračun delova, kalupa i alata korišćenjem digitalnih podataka

Proširenje i povezivanje sa drugim proizvodima


Da li ste zainteresovani za PLM Teamcenter ili Teamcenter Designer? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.