Teamcenter - proširenje rešenja na oblast tehnologije I proizvodnje

PLM Teamcenter Active Workspace iz AXIOM TECHU okviru PLM Teamcenter portfolia, pripremili smo rešenje za kupce koji pokrivaju složenu oblast tehnološke obrade sa kontrolisanim procesima i saradnjom i prenosom podataka u proizvodnju. Time postavljamo prvi stub, koji se tiče pre svega konstrukcionog biroa i gde počinje ceo proces automatizacije i digitalizacije proizvoda. Okruženje za sav rad ostaje uniformno, zasnovano na Teamcenter Active Workspace platformi .

Brojne ulazne informacije, parametri ili ograničenja ulaze u planiranje procesa i proizvodnju delova. Cilj ovog rešenja je da se svi ovi podaci konvertuju u strukture proizvoda i tako kreiraju kompletni tehnološki postupci prema specifičnim potrebama i željama kupaca. U okviru tehnologije i pripreme proizvodnje potrebno je efikasno povezati sve podatke o proizvodu, unapred zadate procese (npr. operacije glodanja, struganja), raspoložive resurse i izlaze za proizvodnju (NC kodovi, priručnici, izvozi u ERP itd. .)

Glavne oblasti rešenja 

  • Kreiranje i upravljanje BOM-ovima        
  • Planiranje proizvodnog procesa
  • Upravljanje proizvodnom dokumentacijom
  • Upravljanje proizvodnim resursima
  • Analiza proizvodnih podataka
  • Upravljanje promenama

 

Da li ste zainteresovani za PLM Teamcenter ili Teamcenter Designer? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.