VERICUT OPTIPath modul - Optimizacija putanje

Vericut OptiPath od AXIOM TECHVERICUT je sistem zasnovan na praktičnom znanju o sistemima obrade: kroz proces simulacije, VERICUT zna tačnu dubinu, širinu i ugao svakog reza. I zato tačno zna koliko je materijala izdvojeno u svakom segmentu.

Sa ovim znanjem, VERICUT OptiPath deli kretanje sečenja na manje segmente i dodeljuje im najpogodniji protok za svaki uslov na osnovu količine materijala uklonjenog u svakom segmentu.

Zatim se putanja alata optimizuje promenom brzine posmaka. Putanja se ne menja.

Kako to funkcioniše

Ako alat za sečenje treba da ukloni više materijala, brzina posmaka će se smanjiti, ako je manja, brzina posmaka će se povećati u skladu sa tim. Na osnovu količine materijala uklonjenog na svakoj tački preseka, OptiPath automatski izračunava i ubacuje prilagođenu brzinu posmaka po potrebi.

Bez promene putanje, OptiPath upisuje ažurirani protok u novi NC kod.

 
Da li želite da vidite sami? Sa zadovoljstvom ćemo pripremiti DEMO za vaš projekat. Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

 

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.