Projektni biro

AXIOM TECH projektni ured Osim softverskih rešenja za inženjering, AXIOM TECH doo nudi i usluge projektnog biroa u kancelariji u Kragujevcu. Naši kupci su velike kompanije iz oblasti mašinstva i automobilske industrije, teške industrije i energetike.

Usluge projektnog biroa

  • konstrukcija u NX-u i Solid Edge-u
  • razvoj i kontrukscija mašina i delova
  • povećati kapacitet svojih razvojnih i projektnih timova
  • obrada tehničke dokumentacije
  • razvoj delova od lima s obzirom na mogućnost izrade

Kako radi

AXIOM TECH projektni uredAko vam nedostaje kapaciteta, u mogućnosti smo da vam pomognemo u razvoju i dizajnu. Nudimo dugoročnu i kratkoročnu saradnju, što je za Vas povoljno jer plaćate stručnjaka samo u okviru određenog projekta ili narudžbine. Imamo iskusne stručnjake kojima ne treba nikakva obuku ili nadzor u inženjerstvu i sposobni su za rad odmah i samostalno.

Reference

Thermofisher Scientific, Lego Production, Rehau, Robert Bosch, Rieter, Siemens RD, Motor Jikov, BHS Sonthoffen, Magna Steyr, Witte, Kuka, Audi, Benteler, Thyssen Nothelfer, Autoneum, Donaldson EMEA, Voest Alpine i drugi.

 

 

Da li ste zainteresovani za naše usluge dizajna ili vam treba više informacija? Ne ustručavajte se da nam pišete i biće nam drago da Vam pomognemo da odaberete obuku samo za Vas.
Želim više informacija
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.