Obrada struganjem

NX CAM okretanje od AXIOM TECH

Modul za struganje u NX CAM-u vam omogućava da programirate operacije struganja za različite tipove tehnologije. Osnova su grube operacije sa spoljašnjeg i unutrašnjeg prečnika dela. Korisnik uvek ima na raspolaganju brojne strategije kako bi rezultujući NC kod zadovoljio zahteve za produktivnost obrade.

Za struganje je tipično da sistem automatski kreira oblasti obrade u odnosu na već izvedene operacije tako da korisnik ne mora da ograničava već obrađena mesta na komplikovan način. Naravno, postoji i automatizovana procedura za kreiranje profila rotacije bilo kog dela, tako da programer ne mora da priprema komplikovane geometrije sečenja. Sledeće na redu su funkcije završne obrade, gde se pripremaju strategije slične gruboj obradi. A sve je dopunjeno čitavim nizom strategija žlebova.

NX CAM okretanje od AXIOM TECH

 

Ako se bavite različitim kinematikama i mašinama , modul za struganje se može slobodno kombinovati sa raznim drugim NX modulima, tako da se mogu programirati i najsloženije mašine sa više kanala sa mogućnošću glodanja. Ako korisnik treba da sinhronizuje više kanala CNC mašine , dostupan je dodatni modul koji vam omogućava da pripremite višekanalni NC program sa ugrađenim oznakama za sinhronizaciju. Pomenuti Add-on modul je deo licence za Machine Simulation.

Za punu podršku najsavremenijih alata, moguće je koristiti isporučene 3D modele držača i adaptera tokom struganja, tako da korisnik može u potpunosti da kontroliše i prati šta se tačno dešava tokom obrade.

 
Da li ste zainteresovani za NX CAM rešenje? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.