CAM Machine Simulation

NX CAM simulacija mašine od AXIOM TECH

Modul za simulaciju mašine u NX CAM-u se koristi za naprednu simulaciju operacija direktno u okruženju CAM sistema . Omogućava simulaciju NC koda . Simulacioni CSE model vaše mašine je povezan sa postprocesorom i stoga možete izvoditi detaljne simulacije i testove svojih operacija već u fazi pripreme. Moguće je kontrolisati opsege kretanja mašine, na primer, kada izaberete da nagnete deo u prostoru. Odmah možete videti da li, na primer, sa izabranom postavkom, mašina nije van granica, ili je naginjanje uopšte rešeno kinematikom.

Simulacija takođe uključuje precizan proračun kompletnog vremena obrade . Realni pokreti sa navedenim vrednostima ubrzanja i usporavanja ose su već uključeni u ovo vreme. Pored toga, mogu se uzeti u obzir preciznija vremena za promene alata ili druge procesne događaje na vašoj CNC mašini tokom obrade.

 

NX CAM simulacija mašine od AXIOM TECHKao što je već pomenuto u odeljku za okretanje, modul za simulaciju sadrži Menadžer sinhronizacije . Ovaj uslužni program omogućava da se NC kod automatski razbije na pojedinačne kanale i takođe vam omogućava da ubacite oznake za sinhronizaciju tako da vaš NC kod zaista sadrži sve informacije za produktivnu mašinsku obradu.

Prednost ugrađene simulacije je brza provera puta pre nego što se NC podaci puste na mašini. Sa ovom kontrolom u virtuelnom okruženju eliminišemo složeno i skupo otklanjanje grešaka direktno na NC mašini. 

 

 

Da li ste zainteresovani za NX CAM rešenje? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.