Kreiranje brzih i tačnih proračuna korišćenjem digitalnih podataka

Product Cost Management je sveobuhvatno rešenje za obračun cena proizvoda - delova, kalupa i alata. Jedinstvenost ovog softvera je u kontinuiranoj kontroli troškova i cena koje ulaze u proizvod do njegove finalne proizvodnje. Omogućava kompanijama da donose strateške tržišne odluke već u vreme grafičkog dizajna i u ranoj fazi tehničkog razvoja.

Maksimalna sinhronizacija i deljenje podataka

Za potrebe određivanja cena koristimo digitalizovane podatke o dizajnu. Koristeći sofisticirani alat, u mogućnosti smo da analiziramo 3D model i dobijemo njegova geometrijska svojstva, kao i da uvezemo različite BOM-ove.

 

Iz korporativnih biblioteka, npr. iz ERP sistema, možemo da sinhronizujemo cene materijala, režijske troškove i druge stope koje utiču na cenu finalnog proizvoda. Na kraju, ali ne i najmanje važno, možete koristiti sve svoje postojeće tehnološke postupke (procesne šablone) i njihove varijante, koje će definisati proces proizvodnje. Zbir ovih podataka daje nam važne informacije za izradu detaljne cene.

Teamcenter upravljanje troškovima proizvoda

Teamcenter Product Cost Management je podeljen na sledeće oblasti

  • Obračun troškova proizvoda
  • Troškovi alata
  • Proračun profitabilnosti
  • Master baza podataka i domen znanja

 

 

 

 
Da li ste zainteresovani za rešenje za upravljanje troškovima proizvoda? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.