Solid Edge - Technical Publications

Solid Edge Illustations by AXIOM TECH Sa Solid Edge Technical Publications, inženjeri mogu lako da kreiraju različite tehničke dokumente, od uputstava za upotrebu preko korisničkih priručnika do kataloga delova. Solid Edge Technical Publications je u potpunosti integrisan u Solid Edge, što omogućava direktan rad sa Solid Edge komponentama i sklopovima i bez potrebe za pretvaranjem CAD datoteka u druge formate.

Solid Edge Illustrations

Solid Edge Illustrations pruža efikasne tokove rada za kreiranje animiranih uputstava. Za lakše upravljanje, možete kreirati i složiti više ilustracija u jasan priručnik. Korisnici mogu da objavljuju rasterske i vektorske slike različitih veličina u pojedinačnim datotekama kako bi kreirali atraktivnije i korisnije publikacije. U okviru Solid Edge Illustrations modula mogu da kreiraju ne samo rasterske i vektorske grafike, već i 3D PDF zasnovane na šablonima i HTML5 datotekama.

Solid Edge Publishing od AXIOM TECHSolid Edge 3D Publishing

 

Solid Edge 3D Publishing, koji uključuje i Solid Edge Illustrations, uključuje sve alate za kreiranje tehničke dokumentacije. U Solid Edge 3D Publishing modulu možete kombinovati 3D ilustracije sa dizajnom stranice da biste kreirali impresivne dokumente na više stranica. Dokumenti mogu zadržati svoje interaktivne elemente nakon objavljivanja u PDF ili HTML format. Interaktivni 3D dokumenti se mogu lako pretraživati ​​pomoću dugmića, tabela i slika. Dokumenti se mogu odštampati ili objaviti u statičnu PDF datoteku koja sadrži slike visoke rezolucije ili vektorsku 3D grafiku.

Saznajte više o Solid Edge tehničkim publikacijama     

 

Zainteresovani ste za Solid Edge? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.