PLM Teamcenter

Naše PLM rešenje je omogućeno na jednoj platformi -  TEAMCENTER. PLM sistem TEAMCENTER povezuje ljude iz kompletnog životnog ciklusa proizvoda sa jedinstvenom datotekom o proizvodu i procesima. Teamcenter portfelj uključuje komletno PLM rešenje koje Vam omogućava da uradite pravilan izbor kombinacija  I rešenja za vaše poslovne potrebe.

Razpoloživa PLM rešenja

 

PLM rešenja za male i srednje velike kompanije

Teamcenter Standard Design & Office nudi unapred preddefinisane procese sa jednostavnom instalacijom I konfiguracijom I sve to sa izuzetno niskim ukupnim troškovima. Rešenje upravlje kompletnim procesom razvoja proizvoda I znatno olakšava rad malih i srednje velikih kompanja, koja se danas suočavaju sa velikim brojem podataka zbog sve veće slođenosti proizvoda I 3D struktura.

 


PLM rešenja za srednje i velike kompanije

U današnjem, visoko konkurentskom međunarodnom tržištu, kompanije moraju da izađu na tržište sa proizvodima visokog porekla. Upravljanje životnim ciklusom proizvoda (PLM, Product Lifecycle Management) im to I omogućava. Na nivou kompanije PLM sistem omogućava inovacije proizvoda i poslovnih procesa, koji omogućavaju da ostvarite ne samo pravi proizvod nego I da ga ostvarite I na pravi način. Teamcenter SW je najviše korišćeni PLM sistem na svetu. Podsticanje inovacija I poboljšanja produktivnosti uz povezivanje ljudi sa znanjem i iskustvima, neophodni su za povećanje kvaliteta I efikasnosti proizvodnje nekog proizvoda. Dokazano rešenje za digitalno upravljanje životnog ciklusa proizvoda, koji  Teamcenter nudi, napravljene su na osnovu otvorenog PLM-a.

U slučaju da imate dobar pregled na životni ciklus vašeg proizvoda to saznanje o proizvodu I procesima potrebnim za njegovu transformaciju menjaju vašu poziciju u korist velike prednosti u odnosu na konkurenciju.  PLM / PDM sistem Teamcenter nudi najšire i najbolje rešenje na području planiranja dokumentacije/procesa kroz razvoj proizvoda, proizvodnju, servisiranje I održavanje.

 

Primeri uspešne implementacije

Specijalni klijent AXIOM TECH

Motor Jikov (ČR)

Drugi primeri uspešnosti Siemens Industry Software

Air international
Autocar
Benalu
Black Diamond
Bosch Siemens Hausgerate (BSH)
Cofely Energy & Infra
Everdigm
FEI
Hermle-Leibinger Systemtechnik
Integrated DNA
Leutenegger Frei AG
Pilatus
Reichle De-Massari
Red Bull Racing
Saltek
(Češka Republika)
Shenzhen Hangsheng Electronics
Sichuan Changhong

Verhoeven Oss
Zoomlion (video zapis)

 

Upotrebljeni tekstovi i video zapisi preuzeti su od Siemens Industry Software.

.

 

Aktuelnosti

     

    Горе