NX CAD - Industrijski dizajn i fotorealistična vizuelizacija

Industrijski dizajn u NX-u kompanije AXIOM TECH Pored same konstrukcije, za dizajn proizvoda je potreban alat za kreiranje složenih oblika sa naprednom vizualizacijom koji je i jednostavan za korišćenjeJednako važna je i veza ovog dela sa stvarnom konstrukcijom i proizvodnjom. NX ispunjava ove zahteve bez problema. Povezivanjem nekoliko modula kroz ceo sistem, NX omogućava odlične rezultate pri konstruisanju i razvoju.

Shape Studio u NX-u pokriva ceo proces razvoja od prvog dizajna preko konstrukcije do proizvodnje sa jednim sistemom. Ovaj modul vam omogućava da prenesete maštu i ideje dizajnera u 3D model direktno u NX okruženju. Lakoća kreiranja i modifikacije (uklanjanje) slobodno oblikovanih krivih i površina, vrhunske opcije vizuelizacije i asocijativnost su aspekti koji Shape Studio svrstavaju među vrhunske specijalizovane proizvode u oblasti styling-a.

 

Industrijski dizajn u NX-u kompanije AXIOM TECHModul Render u NX-u pomaže vam da kreirate fotorealistične slike. Svoje proizvode možete kreirati u virtuelnom svetu, dodati odgovarajuća svojstva materijala i dodati profesionalno osvetljenje da biste postigli najbolji mogući efekat i učinak na svoje kupce.

  • Render koristi u potpunosti prednosti NVIDIA-inih dostupnih GPU-a (Iray + render), imate opciju da renderujete modele na udaljenom računaru (NVIDIA Quadro Visual Computing Appliance)
  • Proces renderovanja može biti vremenski ograničen, pauziran i ponovo pokrenut dok rezultat ne bude optimalan
  • Mogućnost ispravljanja rezultujućeg rendera
  • Široka biblioteka materijala
  • Unapred definisane scene (okruženje, svetla, itd.)
  • Izvezite u format bez gubitaka

 

Da li ste zainteresovani za rešenje NX Shape Studio? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.
Želim više informacija

 

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.