Solid Edge - 2D drafting

Solid Edge CAD sistem 2D crtanjeDa li vam je potreban 2D CAD softver za određene procese projektovanja u kompaniji? Rešenje je Solid Edge 2D Drafting, koji je dokazan 2D softver za proizvodnju. Sa intuitivnim korisničkim interfejsom i alatima lakim za korišćenje koji ispunjavaju najčešće standarde prilikom konstruisanja, softver Solid Edge 2D Drafting nudi sve što vam je potrebno za brzo i jednostavno kreiranje vaše 2D dokumentacije.

Solid Edge 2D Drafting olakšava kreiranje crteža, dijagrama sa opisima i dimenzijama koji su u skladu sa standardima za crtanje, uključujući ISO, ANSI, BSI i još mnogo toga. Dizajnirajte nove crteže ili lako uvezite postojeće DVG i DXF datoteke.

Opcije za uvoz crteža vam omogućavaju da pregledate crtež korak po korak, uključujući layer-e, kontrole boja, veličinu crteža, tipove linija, fontove i druge 2D objekte.

 

Солид Едге ЦАД систем 2Д цртање од АКСИОМ ТЕЦХOsnovne funkcije

  • Kreiranje 2D crteža verifikovanog od strane kupaca
  • Jednostavan i brz parametarski 2D dizajn
  • Dimenzionisanje u skladu sa svetskim standardima
  • Mogućnost kreiranje ne samo električnih shema
  • Mogućnost konverzije iz AutoCAD-a i drugih 2D softvera

Želim da probam 2D ​​crtanje 30 dana

 

 

Solid Edge CAD sistem 2D crtanje od AXIOM TECH

Za nove i postojeće korisnike 2D CAD softvera, Solid Edge 2D Drafitng nudi intuitivne feature i alate kao što su razne trake sa alatkama, pretraga komandi i prilagodljivi radijalni meni koji vam daje trenutni pristup često korišćenim komandama.

Gotove crteže možete sačuvati u Solid Edge formatu ili DWG i DXF formatu, odštampati ih na papiru ili PDF-u, što će vam omogućiti da efikasno radite sa svojim klijentima, a zatim i da otvorite svoje 2D crteže u skoro svim 3D CAD programima.

 

 

 

Zainteresovani ste za Solid Edge? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.