3-osno glodanje

NX CAM 3-osno glodanje od AXIOM TECH

Modul za 3-osno glodanje u NX CAM je skup funkcija za grubu obradu i finu obradu bilo kog oblika na 3- osnoj CNC mašiniDostupne su brojne funkcije grube obrade. Ove karakteristike uključuju naprednu adaptivnu grubu obradu, gde se putanja alata izračunava održavanjem konstantnog ugla alata. Deo strategija grube obrade je i funkcija Plunge Milling, gde se gruba obrada vrši takozvanim bušenjem materijala, što je posebno pogodno kada je potrebno obrađivati ​​visoke/duboke oblike alatima sa velikim produžetkom.

Sve funkcije grube obrade mogu se kombinovati sa standardnom funkcionalnošću kontinualne obrade radnog komada ( IPW ), tako da alat onda obrađuje samo potrebne delove, a slobodan hod kretanja alata je sveden na minimum.

NX CAM 3-osno glodanje od AXIOM TECH

 

Licenca za 3-osno glodanje takođe uključuje čitav niz funkcija za kompletnu završnu obradu oblikovanih površina. Postoje osnovne operacije nanošenja slojeva, obrada površina zasnovana na nagibu sa mogućnošću postavljanja različitih pristupa za strme i nestrme površine i završna obrada na osnovu prethodnih alata.

Čitav niz funkcija je pripremljen tako da je moguće proizvesti, na primer, oblikovane delove kalupa, etalona i alata za sečenje .
Zahvaljujući mogućnostima efikasnog 3 i 2-osnog zakošenja ivica, omogućena je obrada različitih mašinskih delova. 

Da li ste zainteresovani za NX CAM rešenje? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.