HP Radne stanice

ХП радне станицеHP Z radne stanice su visoko efikasne i nude vodeće inovacije u industriji. Ove inovacije smanjuju i potrošnju energije i troškove, istovremeno osiguravajući bolje radno okruženje.

Najbolje performanse

Dizajnirani su da optimizuju način na koji procesor, memorija, grafička kartica i operativni sistem rade zajedno, obezbeđujući odlične performanse računara za ceo sistem. Najsavremenija tehnologija kompanije Intel, uključujući najnovije Intel® Kseon® procesore sa Nehalem mikroarhitekturom, omogućava vam da obavite više poslova za manje vremena. Ovo vam daje značajno povećanje produktivnosti za obradu složenih podataka, rad sa digitalnim medijima ili kreiranje najsavremenijih dizajna.

 

 

ХП радне станице

Prednosti

HP radne stanice su visoko efikasne i nude vodeće inovacije u industriji. Ove inovacije smanjuju i potrošnju energije i troškove, istovremeno osiguravajući bolje radno okruženje. Odnosi nezavisnih dobavljača softvera obezbeđuju da su HP radne stanice u potpunosti sertifikovane i optimizovane za vaše aplikacije. Detaljno testiranje i osiguranje kvaliteta garantuju konstantnu produktivnost. HP Performance Tuning Framework pomaže u pojednostavljenju konfiguracije i ažuriranja. Sveobuhvatne HP Total Care mogućnosti, laka HP-ova finansijska rešenja i dodatke koji olakšavaju posedovanje i korišćenje HP radnih stanica.

 


Da li treba da dizajnirate HW konfiguraciju prikladnu za vaše izabrano rešenje? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.
Želim više informacija
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.