Tehnologija

Digitalizacija u tehnologiji od AXIOM TECHDa li Vam je potrebna digitalizacija u tehnologijiPomoću naših alata možemo vam pomoći da sav posao tehnologa ili programera prikažete na Siemens digitalnoj platformi. Da li treba da programirate svoje CNC mašine efikasno i na moderan načinImamo napredni CAM sistem NX, koji omogućava programerima da kreiraju NC programeRešenje za mašinsku obradu uključuje sveobuhvatnu podršku za postprocesore, šablone i druge proizvodne rezultate.

Sastavni deo digitalizacije u tehnologiji je mogućnost simulacije svih procesa pripreme pre samog početka proizvodnje. Nudimo 2 opcije za ovu simulaciju. Prva opcija dodaje direktno NX CAM sistemu mogućnost simulacije vaših programa u okviru tzv CSE simulacijeOvo rešenje omogućava efikasnu i čak i u fazi programiranja proveru svake operacije, simulaciju i, ako je potrebno, prilagođavanje po potrebi. Druga opcija je da koristite vrhunski VERICUT sistem, koji omogućava, pored napredne simulacije G koda celog projekta, da dobijete dodatnu produktivnost vaših NC podataka korišćenjem algoritama optimizacije .

 

Digitalizacija u tehnologiji od AXIOM TECHCeo CAM sistem iz NX ekosistema izvlači najbolje iz pune integracije sa Teamcenter PLM rešenjemOva direktna veza povećava produktivnost programera tako što je u stanju da automatski kreira, skladišti i distribuira podatke u sistemu tačno tamo gde su potrebni u datom trenutku.

U kombinaciji sa Teamcenter modulom Manufacturing, programer direktno dopunjuje tehnološki proces tehnologa, koji je na taj način mnogo detaljniji nego kada je kreiran na konvencionalan način. Velika prednost direktne veze je mogućnost kontrole celog radnog toka koristeći superiorne procese. Ovde naše rešenje ističe visok stepen pouzdanosti u tome što ne dozvoljava, na primer, proizvodnju delova u lošem remontu ili bez odobrenja .

 


Digitalizacija u tehnologiji od AXIOM TECHKako bi u potpunosti pokrio proces digitalizacije u smislu proizvodnih resursa, Teamcenter nudi mogućnost distribucije digitalnih proizvodnih resursa na sve integrisane delove rešenja. Dodatni modul MRL ( Manufacturing resource library ) će omogućiti tehnolozima, programerima ili implementatorima proizvodnih linija da precizno klasifikuju, dele i kontrolišu korišćenje različitih resursa za proizvodnju. Na primer, sa stanovišta programera, imamo mogućnost da imamo klasifikovano preko 300 tipova komponenti alatnih mašina.

Nakon toga, svaka tako klasifikovana komponenta može se koristiti za sastavljanje sklopa za mašinsku obradu. Direktna veza sa NX CAM će onda ovaj sklop učiniti dostupnim korisniku za trenutnu upotrebu. Jedinstveni izvor podataka dodatno će obezbediti da se sve ispravno i efikasno propiše u tehnološkom procesu  sa svim bitnim informacijama koje su potrebne daljoj proizvodnji.

 

Digitalizacija u tehnologiji od AXIOM TECHDa bi se zatvorila potpuna petlja digitalizacije, Siemens portfolio takođe nudi Shop Floor Connect za kontrolisanu distribuciju podataka u proizvodnji, na primer direktno na CNC mašinamaOvo rešenje povezuje Teamcenter PLM platformuCAM okruženje i sistem kontrole mašine omogućavajući operateru da pronađe tačne podatke koji su mu potrebni za posao na osnovu proizvodne serije.

Operater takođe može efikasno da učitava podatke direktno u mašinu. Naravno, tu je i zatvaranje digitalne petlje, gde operater ima mogućnost da pokrene proces promene, izazvan potrebom da se da se sama procedura promeni. Ovaj proces podataka osigurava da su svi u TPV lancu svesni promena i da mogu da odgovore na potrebe proizvodnje.

 

 

Da li ste zainteresovani za rešenja za digitalizaciju tehnologije? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.