Solid Edge 2021 pretplata i promocija

 Solid Edge Siemens | AXIOM TECH

 

Zaboravite na velika ulaganja uz našu promotivnu ponudu za Solid Edge sa pretplatničkim planom!


Solid Edge softver je vodeći sistem 3D dizajna koji koristi sinhronu tehnologiju razvijenu od strane Siemens Digital Industries Software za ubrzavanje dizajna, brže revizije i omogućavanje bolje ponovne upotrebe. Sa 3D CAD-om, simulacijama i upravljanjem podacima, Solid Edge pomaže kompanijama da bolje dizajniraju i brže završe svoje projekte.

Posetite za više informacija o Solid Edge!

Solid Edge je sada dostupan pretplatom na mesečnoj ili godišnjoj osnovi.

Izaberite plan koji odgovara vašim potrebama, u rasponu od 2D/3D dizajna i automatizovane izrade crteža do naprednih funkcionalnosti kao što su dizajn sklopa, savijanje lima, simulacija i inženjerskih biblioteka - sve uz razumnu mesečnu naknadu - uključujući održavanje i podršku.

Neki od razloga zašto odabrati Solid Edge PRETPLATNI model

  • Ne treba vam veliko investiranje
  • Platićete samo za period u kojem ćete zaista koristiti softver
  • Imate potrebu za softverskim rešenjem na određeni vremenski period
  • Imate fleksibilnost da birate kada vam je potreban softver i koliko dugo
  • Paket uvek možete promeniti u skladu sa svojim proizvodnim potrebama
  • Brz i lak postupak kupovine putem Solid Edge online prodavnice

 

Želiš li promo ponudu

 

AXIOM TECH i Siemens Digital Industries Software uvideli su da su zbog trenutne globalne ekonomske situacije kompanijama potrebne niže investicione barijere i veća fleksibilnost nego ikad, kako bi mogle zadržati svoju konkurentsku prednost i tržišnu poziciju. Zbog toga smo razvili posebnu ponudu za Solid Edge Classic Premium pretplatne planove sa popustom od 40-46% - bez ekvivalenta na tržištu.

Naša promotivna ponuda je vremenski ograničena, pa vam preporučujemo da stupite u kontakt sa nama već danas!

 

Upotrebi promo kod

 

Promocija važi samo za Solid Edge Classic i Solid Edge Premium za godišnju pretplatu putem zvaničnog link-a Solid Edge online prodavnice na ovoj stranici.

Kontakt forma i promo kod

Nakon popunjavanja kontakt forme, stupićemo u kontakt sa vama i obezbedićemo poseban promotivni kod koji se može koristiti samo za izabrani paket na zvaničnoj online prodavnici Solid Edge. Pripremili smo vodič koji će vam  pomoći da primenite promotivni kod kojem možete sada pristupiti na lak i brz način: 

Vodič za promo kod.

Paketi

Nakon izbora paketa koji želite da kupite i broja željenih licenci, jednostavno sledite uputstva iz našeg vodiča za online naručivanje bez muke!

Solid Edge Online Store

Ako imate bilo kakvih pitanja, ne oklevajte i kontaktirajte nas već danas preko adrese axiomtech@axiomtech.rs i broja telefona +381 64 54 54 512.

 

 

 

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.