Solid Edge - Sinhrona tehnologija

Sinhrona tehnologija u Solid Edge-u kompanije AXIOM TECH

Sinhrona tehnologija u Solid Edge-u vam omogućava da brzo kreirate nove koncepte delova, lako odgovorite na zahteve za promenom, uredite uvezene 3D CAD podatke na isti način kao izvorne podatke, moguće je istovremeno ažurirati nekoliko delova u sklopu i još mnogo toga.

Sinhrona tehnologija u Solid Edge-u je revolucionaran način za kreiranje i uređivanje 3D CAD modela, istovremeno pružajući mogućnost rada sa sinhronim i nesinhronim (sekvencijalnim) karakteristikama u okruženju jednog modela. Korisnici mogu da koriste sinhronu tehnologiju za brže modeliranje i fleksibilnija podešavanja dok koriste sekvencijalne elemente za zahtevnije oblika odlivaka ili složene, procesno-orijentisane elemente. 

 

 

Sinhrona tehnologija u Solid Edge-u kompanije AXIOM TECHSinhrona tehnologija vam omogućava da bolje radite ne samo sa postojećim datotekama kreiranim u Solid Edge-u. Na isti način se mogu dizajnirati i modifikovati modeli iz drugih CAD sistemaOvo se takođe odnosi na modele koji nisu prvobitno kreirani u Solid Edge-u. Sinhrona tehnologija koristi prednost činjenice da postoji mnogo osnovnih geometrijskih uslova tokom uređivanja modela kojima se lako može upravljati pomoću jedinstvenog alata Solution Manager.

Ovi uslovi se automatski prepoznaju i održavaju, tako da kada se izvrši promena, dobijamo u realnom vremenu predvidljive rezultate potrebne modifikacije modela. Ovo je potpuno drugačiji koncept od do sada korišćenog direktnog uređivanja, koji još uvek stvara feature zavisne od redosleda kreiranja.

 

 

Sinhrona tehnologija u Solid Edge-u kompanije AXIOM TECHFunkcije kreirane u sinhronoj tehnologiji nisu međusobno zavisne. Dinamičke promene se dešavaju bez regenerisanja celog modela i ponovnog kreiranja stabla modela. Jedna od najkorisnijih karakteristika sinhrone tehnologije, koju će posebno ceniti inženjeri u prvoj fazi razvoja, jeste brzo kreiranje studija slučaja „šta ako“ varijanti dizajna, koje služe kao osnova za odlučivanje o najboljim rešenjima.

 

Saznajte više o Solid Edge sinhronoj tehnologiji .

 
 
Zainteresovani ste za Solid Edge? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.
Želim više informacija

 

 

 

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.