Wire Cutting - žičana elektroerozija

NX CAM Rezanje žice od AXIOM TECH

Modul za sečenje žice u NX CAM omogućava vam da programirate operacije za WEDM tehnologiju , to je tehnologija za 2-osne rezače žice kao i za 4-osne mašine.

Osnova modula je funkcionalnost za kreiranje oblasti sečenja, gde definišemo tehnologiju i zatim programer može da koristi različite operacije kako za zatvorene tako i za otvorene površine.

Naravno, postoji mogućnost izbora polaznih tačaka , automatskog kreiranja „mostova“ na jezgrima . Programer uvek ima čitav niz opcija za uređivanje numera i njihovo prilagođavanje sopstvenim zahtevima.

 

 

NX CAM Rezanje žice od AXIOM TECHGlavna prednost u odnosu na "samostalna" rešenja je ta što je priprema svih tehnologija uklj. sečenje žice se vrši u jednoličnom okruženju , na uvek istim podacima i na taj način je očuvana asocijativnost dela.

Potpuna asocijativnost na 3D model dalje dovodi do toga da se u slučaju promene izvornih podataka ova promena prenosi u projekat obrade i moguće je ponovo izračunati putanje, ili ih samo lokalno uređivati ​​u zavisnosti od veličine promena. . U slučaju revizija, programer nikada ne počinje od samog početka.

 

 

Da li ste zainteresovani za NX CAM rešenje? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.