O kompaniji AXIOM TECH

Sprovešćemo vas kroz zamršeni lavirint digitalne transformacije i zajedno sa vama odabrati tehnološko rešenje koje vam najviše odgovara.

Skoro 30 godina smo partner inženjerskim i proizvodnim kompanijama.

 

Nudimo sveobuhvatan portfolio softverskih rešenja za mašinstvo. Pomoći ćemo vam u tehničkoj pripremi proizvodnje, upravljanju podacima i proizvodnim aktivnostima, planiranju, programiranju robota i simulacijama automatskih linija. Takođe možete koristiti usluge našeg projektantskog biroa.

 

Vrhunski partner i najbolja prodajna osoba Siemens

Siemens i CGTech

Gradimo tehnološka rešenja na Siemensovoj PLM platformi. Bili smo jedina kompanija u Češkoj koja je postala platinasti partner Siemens Digital Industries Software za industrijski softver 2015. godine i jedan smo od Siemens-ovih najvažnijih partnera u oblasti softverske tehnologije u Evropi. Imamo sertifikat partnera Smart Expert Solution za NX CAD , NX CAM , Solid Edge , Tecnomatix Plant Simulation , Tecnomatix Robotics i Simcenter 3DTakođe smo ovlašćeni partner CG Tech i jedina smo kompanija u Češkoj koja isporučuje vrhunski VERICUT softver za optimizaciju i verifikaciju NC koda.

Sva navedena rešenja i sami aktivno koristimo - stoga vam možemo savetovati kako ih najbolje sprovesti u praksi.

AXIOM TECH na LinkedInuKo smo mi?

Poslujemo u celoj Češkoj i zahvaljujući tri poslovnice u Zlinu, Žďár nad Sázavou i Pilsenu, bliži smo Vama, bez obzira u kom delu se nalazite. O potrebama svojih kupaca trenutno brine tim od skoro 80 zaposlenih, od čega 80% tehničara, zajedno sa svojim ćerkama kompanijama u Srbiji i Sloveniji.

Ali mi nismo samo inženjeri sa kravatama... mi smo i pevači i muzičari, triatlonci, penjači, biciklisti i trkači, odbojkaši, među nama imamo poslastičara, entuzijastu joge i Hawaiian Ironman-a. Sve su to ljudi, tim koji će pripremiti pravo rešenje po meri za vas.

Želite li dodeliti lica imenima? Pratite naše Casual Fridays na #axijeansfriday na LinkedInu .

 

 

AXIOM TECH Stručnjaci i srcelopticiStručnjaci i dobrotvorci

Ne brinemo samo o našim kupcima, već i o zadovoljstvu zaposlenih i ugodnom životu u regijama u kojima poslujemo. Podržavamo kulturne i društveno orijentirane događaje i projekte: Jazz and Wine koncerte, Pilman triatlon, Zlín Film Festival, Zlinski zoološki vrt, domove za decu, vrtiće i manja sportska društva.

Kompaniju gradimo na tehničkom znanju od 1993. godine. Od projekta sa više ljudi, postepeno smo se transformisali u velikog, pouzdanog i stabilnog igrača na tržištu i uspostavili mnoga prestižna partnerstva. Stekli smo dragoceno iskustvo u razvoju rešenja za Roberta Boscha, Continental Barum, Donaldson, Škoda Auto i druge, između ostalih.

Pogledajte naša rešenjaproizvode i usluge za digitalizaciju .

  

Niste pronašli sve informacije koje vas zanimaju? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam dati više informacija.
Želim da saznam više
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.