Proizvodnja i logistika

Digitalizacija u proizvodnji i logistici od AXIOM TECHKako organizovati proizvodnju u novoj proizvodnoj hali?
Kako proizvoditi što efikasnije i maksimalno iskoristiti sve raspoložive resurse?
Kako reagovati na nagle promene u proizvodnom planu ili proizvodnim resursima?

Odgovor na sva pitanja je: Digitalizacija proizvodnje sa Tecnomatix rešenjem.

Sa Tecnomatix-om dobijate vrhunski i robustan sistem za operativno planiranje porudžbina, simulaciju i optimizaciju proizvodnih procesa i verifikaciju proizvodnog ili logističkog rasporeda. 

Digitalizacijom uz Tecnomatix, efikasno rešavamo tipične probleme proizvodnje i logistike, kao što su neoptimalni procesi i protok materijala, uska grla, niska produktivnost na radnom mestu, zastoji uzrokovani lošim planiranjem ili nedostatkom materijalom.

Optimizacija proizvodnje od AXIOM TECHOptimizujte svoju proizvodnju, logistiku i protok materijala do 20%

Digitalizacijom vašeg procesa i verifikacijom pomoću simulacionih analiza, povećaćete proizvodnju i postavićete optimalne logističke procese, skladišta, međuoperativne zalihe ili broj zaposlenih.

Naći ćete sva uska grla u vašem procesu gde se uobičajene LEAN metode više ne pojavljuju, bez obzira na njegovu složenost ili veličinu. Svaku planiranu promenu u proizvodnom procesu, tehnologiji ili rasporedu unapred ćete verifikovati i optimizovati i implementirati provereno i optimalno rešenje.

Uz analizu simulacije i optimizaciju sa Tecnomatix Plant Simulation, smanjujete vreme i zalihe do 20-60% i povećavate produktivnost postojećih sistema za 15-20%.

 

Lean projekti kompanije AXIOM TECH
Iskoristite svoje resurse na najbolji način uz savršeno i optimalno planiranje

Povezivanjem Tecnomatix Plant Simulation sa vašim ERP sistemom, kreiraćemo automatski sistem za napredno planiranje proizvodnje ili logistike (APS) za vas. Ovo rešenje će automatski preuzeti sve podatke potrebne za planiranje za vas, uzeti u obzir trenutne porudžbine, zalihe i pravila za proizvodne ili logističke operacije i generisati optimalni plan proizvodnje za nekoliko sekundi.

Ovim se eliminiše zastoj u radu, uzrokovan nedostatkom materijala i lošeg planiranja, povećava produktivnost za 15-30% i smanjuje vreme planiranja i do 90%.

Znatno ćete rasteretiti planere od repetitivnog i rutinskog posla, dobićete mnogo veću proizvodnju, a planeri će imati znatno više vremena, na primer za dalju optimizaciju proizvodnje.

 

Optimizacija logistike od AXIOM TECH
Implementirajte LEAN projekte brže i bez nepotrebnih iteracija

Možete analizirati, proceniti i optimizovati proces pod okriljem LEAN metodologija mnogo brže sa VSM bibliotekom, KANBAN alatima, Sankey dijagramom, Energy i Cost analyzer-om. Možete modelirati optimizovani proces direktno u LEAN radionici u Tecnomatix Plant Simulation VSM biblioteci, započeti analizu i proceniti uska grla, izvršiti optimizaciju, direktno promeniti dijagram procesa i ponovo virtuelno odmah proceniti rezultate.

Napravićete fizičku promenu u proizvodnji sa već proverenim rešenjem i u jednom koraku ćete dobiti apsolutno optimalno rešenje. Vaši LEAN projekti će biti brži, a rezultati optimalniji.

 

 

Da li ste zainteresovani za rešenja za digitalizaciju proizvodnje i logistike? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

 

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.