Solid Edge - Engineering

Solid Edge AXIOM TECH - Inženjerski dizajn

Solid Edge je najbolje rešenje za inženjersko projektovanje u klasi, sa potpuno integrisanim sistemom za upravljanje dokumentacijom ( PDM ) koji ispunjava zahteve razvoja, proizvodnje i usluga kompanija. Uključuje brojne alate za komunikaciju, saradnju i produktivnost. Zasnovan je na Siemens Parasolid® sistemu , najrasprostranjenijem jezgru za modeliranje CAD geometrije.

Solid Edge nudi širok spektar osnovnih, specijalizovanih i dodatnih alata - od standardnih alata za kreiranje solida i površina, podržava simulaciju Multi-body sistema kroz alate za analizu, produktivne alate (boolean operacije, automatskih i naprednim funkcijama, biblioteke standardizovanih delova, realističan prikaz itd.), do specijalizovanih alata za projektovanje kao što su alati za delove od lima ili specifični elementi za plastične delove.

 

Solid Edge je jedinstven zbog mogućnosti potpuno hibridnog 2D/3D , parametarskog/neparametarskog i Solid Edge AXIOM TECH - Inženjerski dizajnmodeliranja zapremine/površina, ali i zahvaljujući unapred podešenim tipičnim „superelementima“ za najčešće korišćene rutinske, ali i za postupke koji oduzimaju mnogo vremena – to su faktori koji značajno olakšati i ubrzati mogućnost tehnološki ispravnog i istovremeno brzeg i kvalitetnijeg konstruisanja.

Glavne funkcije i alati rešenja za projektovanje mašina u Solid Edge-u

  • Kompletna dokumentacija za 3D i 2D crtež, uključujući dokumentaciju „bez papira“.
  • Nenadmašne mogućnosti za čitanje podataka drugih ljudi
  • Podrška za velike sklopove, frame konstrukcije i zavarene elemente
  • Kompleksni sistemi cevovoda uključujući P&ID i izometrijsku dokumentaciju
  • Kompletan dizajn delova od lima i drugo

 

Saznajte više o Solid Edge Mechanical Design-u.

 

Zainteresovani ste za Solid Edge? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.
Želim više informacija
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.