5-osna obrada

NX CAM 5-osno glodanje od AXIOM TECH

Modul za 5-osno glodanje u NX CAM-u je upravo ono što vam je potrebno da biste iskoristili puni potencijal vaše 5-osne mašine. Modul sadrži funkcije koje su predodređene za konkretnu upotrebu i ne zahtevaju poznavanje vektora osovine alata ili vektora projekcije, ali i funkcije u kojima korisnik ima potpunu kontrolu nad proračunom putanje alata i rezultujućeg položja ose alata. Funkcije su veoma intuitivno podešene tako da birate šta želite da obrađujete, birate između raznih opcija kontrole osovine i NX CAM će sve pripremiti za vas.

Ako programer zahteva potpunu kontrolu svega što programira i želi da izabere napredne parametre, uvek ima priliku da bira između širokog spektra naprednijih funkcija, gde zaista može da kontroliše sve parametre koji već zahtevaju naprednije poznavanje onoga što on programira.

 

NX CAM 5-osno glodanje od AXIOM TECHKljučne funkcije obrade uključuju

  • 5-osna adaptivna gruba obrada
  • 5-osna obrada površina pomoću kontrolnih krivih
  • 5-osna površinska obrada sa "Streamline"
  • 5-osna obrada na strani alata na linearnim površinama
  • 5-osna gruba obrada i završna obrada geometrija "cevi".
  • Obaranje ivica i radijusa sa loptastim alatom

Unutar 5-osnog modula postoji i veoma interesantna funkcionalnost za pretvaranje bilo koje 3-osne putanje sa kugličnim alatom u 5-osnu operaciju tako da alat izbegava sudare obrađenog oblika sa držačem alata.

 

Da li ste zainteresovani za NX CAM rešenje? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.