Upravljanje dokumentacijom

Upravljanje dokumentacijom iz AXIOM TECH Posedovanje najefikasnijeg odeljenja sa lako vođenom, deljenom i brzo dostupnom dokumentacijom moguće je uz pomoć digitalizacije.

Povećaćete produktivnost vaših internih procesa kompanije, pojednostaviti i učiniti rad vašim zaposlenima prijatnijim.

Našom digitalizacijom efikasno rešavamo tipične probleme iz oblasti poslovanja, kvaliteta, zakonodavstva ili administracije kao što su neurednost dokumentacije, nemogućnost brzog pronalaženja traženog dokumenta prema parametrima pretrage, procesi odobravanja i promene, ručno arhiviranje dokumentacije i njena ručna distribucija u celoj kompaniji, zabuna oko važeće ​​/ nevažeće revizije, nedostupnost važeće online dokumentacije ili nepotrebna administracija.

 

Upravljanje dokumentacijom iz AXIOM TECHImajte poslovnu i proizvodnu dokumentaciju uvek i svuda pri ruci

Kreiranje i učestalost izmena kataloga, cenovnika ili lista proizvoda je sve češća, što povećava troškove njihovog štampanja ili distribucije. Sve je teže saznati da li je neki dokument još važeći. Da li želite da sva dokumentacija na mreži bude dostupna sa bilo kog mesta i uvek u pravoj verziji? Upravljajte ne samo PLM poslovnom dokumentacijom bez papirologije uz Teamcenter .

Uz pomoć savremenih alata i dostupnosti podataka preko Teamcenter-a, vaši prodavci i vi ćete imaćete i dalje mogućnost da predstavite svoje proizvode ili razvijena rešenja, na primer u vidu 3D projekcije na telefonu, tabletu, laptopu, 3D naočara ili AR-a. Otklonite brige oko kopiranja i prenosa podataka ili štampanja skupih kataloga i cenovnika. Uvek ćete biti spremni da kupcu na terenu prezentujete bilo koji proizvod, rešenje ili cenovnik u brzoj, modernoj i online formi.

Upravljanje dokumentacijom iz AXIOM TECHUpravljanje kvalitetom na 100% upravljanoj dokumentaciji

Da li na vaš kvalitet i dalje utiču greške u internoj dokumentaciji od projektovanja do proizvodnje? Povećajte kvalitet i efikasnost rada digitalnim upravljanjem tehničkom dokumentacijom koristeći Teamcenter.

Upravljanjem internom dokumentacijom u Teamcenter-u dobijate 100% kontrolisanu dokumentaciju od poslovanja preko dizajna, tehnologije do proizvodnje i kvaliteta. Osiguraćete 100% online dostupnost važeće dokumentacije i eliminisati rad sa nevažećim dokumentima i dokumentima.

Lakim pristupom vašoj važećoj dokumentaciji na mreži, na primer preko standardnog veb pretraživača, podržaćete efikasnost rada na tehnologiji, kvalitetu ili proizvodnji. Operaterima ćete jednim klikom staviti na raspolaganje svu potrebnu važeću i neophodnu dokumentaciju i stvoriti optimalne uslove za prelazak na proizvodnju bez dodatne papirologije.

Upravljanje dokumentacijom iz AXIOM TECHZapanjite revizore sa najsavremenijom zakonskom dokumentacijom

Da li upravljate velikom količinom obavezne zakonske dokumentacije koja je povezana sa dokumentacijom proizvoda? Sa posebno konfigurisanim Teamcenter rešenjem za vašu industriju, sveobuhvatno, efikasno i besprekorno ćete upravljati svojom dokumentacijom, bez obzira da li ste u oblasti automobilske, zdravstvene ili avijacione delatnosti. Dobićete 100% preglednost, konciznost i tačnost vaše zakonodavne dokumentacije od pretraživanja preko analize rizika i protokola testiranja do protokola za validaciju i sertifikata.

Automatizacijom procesa sa Teamcenter-om možete obezbediti brzo odobrenje bez grešaka ili reviziju dokumentacije, uz savremene alate možete brzo da potražite potrebnu dokumentaciju ili odmah proverite status validnosti celokupnog skupa zakonske dokumentacije koja pripada proizvodu.

 

Upravljanje dokumentacijom iz AXIOM TECH
Povećajte online rad svojih uređaja uz dostupnost podataka o održavanju i servisu

Efikasno održavanje i dostupnost opreme, pored dobro uspostavljenog sistema autonomnog, preventivnog ili prediktivnog održavanja, zavisi i od online dostupnosti potrebne dokumentacije za proizvod ili opremu sa bilo kog mesta i na bilo kojoj opremi.

Upravljanjem pratećom dokumentacijom za svoje proizvode i uređaje uz Teamcenter, možete brzo pronaći potrebnu dokumentaciju na mreži, bilo na računaru ili na tabletu na drugoj strani sveta. Zahvaljujući međusobnom povezivanju dokumentacije, naći ćete bilo koji povezani priručnik, proceduru ili protokol i moći ćete odmah da rešite problem. Zahvaljujući automatskom prenosu podataka između Teamcenter-a i programa vaše kompanije, odmah ćete saznati, na primer, dostupnost rezervnih delova ili objaviti aktuelna uputstva u svojoj e-prodavnici proizvoda.

 
Da li ste zainteresovani za rešenja za digitalizaciju za upravljanje dokumentacijom? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.