Planiranje projekta i upravljanje zahtevima

PLM Teamcenter dizajner iz AXIOM TECH

Teamcenter Active Workspace donosi potpuno novo okruženje za sveobuhvatno, ali jasno i jednostavno upravljanje projektima. Deo ovog rešenja može biti upravljanje delimičnim zahtevima projekta koji definišu, na primer, finalni proizvod. U okviru implementacije susrećemo se sa širokim spektrom potreba naših kupaca, koje imaju za cilj da razjasne i ubrzaju prolazak projekata, narudžbina ili procesa sertifikacije u oblasti automobilizma, vazduhoplovstva, proizvodnje i sl. 

Upravljanje projektima je u osnovi zasnovano na  procesima toka rada koje već možete implementirati u okviru Teamcenter Designer rešenja u oblasti pripreme i odobravanja projektnih podataka, prenosa dokumentacije u tehnologiju/proizvodnju ili upravljanje promenama. Sve ove aktivnosti zasnovane su na jednoj osnovnoj premisi – da se povežu zaposleni iz različitih odeljenja i pruže potpune i tačne informacije u pravo vreme na jednom mestu.

 

PLM Teamcenter dizajner iz AXIOM TECHMožete jasno prikazati planove projekta u Teamcenter Active Workspace-u i njihove delimične informacije u obliku gantograma, koji se mogu deliti. Neophodno je uključiti različite ključne tačke projekta (milestones) ili odrediti vreme potrebno za zadatak i odrediti odgovornu osobu. Deo rešenja je i preuzimanje posla na pojedinačnim zadacima i praćenje obima posla ljudi na više projekata. Korisnici će takođe dobijati sve novi zadatke ili obaveštenja o rokovima u PLM Teamcenter poštansko sanduče kao i u radno sanduče.

Da li ste zainteresovani za PLM Teamcenter ili Teamcenter Designer? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.