TDS-TECHNIK

Nadogradnja TDS-TECHNIK je odličan alat za svakog inženjera koji radi sa Solid Edge i NX-om. TDS-TECHNIK u velikoj meri omogućava smanjenje rutinskog rada pri korištenju standardnih delova u sklopovima. Sadrži najveću i najsavremeniju bazu podataka sa raspoloživim mašinskim delovima i metalurškim polu-standardizovanim delovima u skladu sa standardima DIN, CSN i STN.

Nadstavby Solid Edge - TDS-Technik Pored uključenih modela u setu, možete koristiti i bazu podataka kao izvor informacija umesto klasičnih tabela. Podaci iz njega se koriste u proračunima čvrstoće. Program TDS TECHNIK može vršiti proveru čvrstoće osnovnih mehaničkih delova (klinovi, opruge, navrtke, vijci, čepovi, zakovice, kablovi), računajući životni vek valjkastih ležajeva, normalizaciju proračuna varova, zupčanika, lanaca, opruga (vijak, torzija, disk, spirala. ..) ...
Inženjerska nadogradnja TDS-TECHNIK je dizajnirana na takav način da su dostupne mnoge različite funkcije, ali ne na račun jednostavnosti korištenja. Svi parametri su unapred podešeni tako da je moguće raditi odmah nakon instalacije. Istovremeno se uzima u obzir mogućnost prilagođavanja.

Горе