Solid Edge - Dodatni alati

TDS-Technik za Solid EdgeSolid Edge koristi i sarađuje sa nekoliko ekstenzija, koje su takođe deo portfolia proizvoda naše kompanije. Ova proširenja uključuju TDS-Technik, Shape Search, Modular Plant Design: P&ID and Piping Design i alat Solid Edge Requirements Management.

TDS-Technik

TDS-Technik inženjerska nadgradnja je pomoć svakom inženjeru koji radi u Solid Edge-u i NX-u. TDS-Technik je u velikoj meri odgovoran za smanjenje rutinskog posla kada se koriste standardizovani delovi u sklopovima.

Više informacija o TDS-Technik


Solid Edge dizajn cevovodaModular Plant Design: P&ID and Piping Design

Moduli za projektovanje cevovoda u softveru Solid Edge obezbeđuju inženjerima alate za visoku automatizaciju dizajna i modifikacije 3D sistema cevovoda u Solid Edge CAD sklopovima. Automatizacija procesa kreiranja cevovoda korišćenjem takozvanih klasa cevovoda smanjuje greške i povećava efikasnost u projektovanju složenih trasa cevovoda. Automatski i validirani izometrijski crteži mogu se odmah koristiti za proizvodnju.

Solid Edge P&ID Design softver je 2D alat za brzo i precizno projektovanje PID dijagrama. Solid Edge piping design olakšava kreiranje, modifikovanje, proširenje ili ponovnu upotrebu svih važnih komponenti za 3D dizajn cevovoda. Moduli Solid Edge P&ID and Piping Design uključuju mnoge dodatne funkcije i alate koji poštuju industrijske standarde i pojednostavljuju radne tokove.

Više informacija o Modular Plant Design: P&ID and Piping Design .

 

Солид Едге Схапе Сеарцх би АКСИОМ ТЕЦХ Solid Edge Shape Search

Solid Edge Shape Search je 3D pretraživač koji može da identifikuje slične komponente po njihovoj geometriji. Korisnici mogu da pretražuju slične komponente efikasnije nego uz redovnu pretragu teksta.

Rezultati su dostupni odmah i pretraga se vrši direktno iz Solid Edge-a jednim klikom. Korisnici takođe mogu da kreiraju grubi model u Solid Edge-u, započnu pretragu i pronađu slične postojeće komponente.

Više informacija o Solid Edge Shape Search
 

Solid Edge Request Management od AXIOM TECH Solid Edge Requirements Management

Solid Edge Requirements Management nudi širok spektar alata za praćenje podataka koji podržavaju rad projektnih menadžera od početka do završetka projekta. Zahvaljujući njemu, korisnici mogu lako i sa trenutnim odgovorom da traže, a zatim obrađuju stavke i zadatke. Funkcije upravljanja zahtevima su u potpunosti integrisane u Solid Edge, omogućavajući vam da direktno upravljate zahtevima kada radite sa Solid Edge komponentama i sklopovima.

Saznajte više o Solid Edge Requirements Management

 


Da li ste zainteresovani za TDS-Technik, Solid Edge Shape Search ili upravljanje zahtevima u Solid Ed-u? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

 

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.