TECNOMATIX PROCESS SIMULATE ROBOTICS

Тецноматиц Процесс Симулате Хуман - АКСИОМ ТЕЦХ

Sa Tecnomatix Process Simulate Human možete simulirati ljudski rad i aktivnost u realnom vremenu, u stvarnom okruženju sa stvarnim opterećenjem. Zahvaljujući tome, poboljšaćete ili dizajnirati novo ljudsko radno okruženje. Simulacije, analize i izveštaji se izrađuju na osnovu realnih podataka i analiza pripremljenih na naučnim studijama.

Dostupni su Jill i Jack, predstavnici ženske i muške populacije. Jacka i Jill možete izabrati iz nekoliko različitih baza podataka, koje predstavljaju statističke uzorke stanovništva iz različitih zemalja. Možete podesiti visinu i mnoge druge fizičke proporcije da biste postigli najtačnije rezultate simulacije.

.

 

Želim probnu verziju na 30 dana

 

Proverićete bezbednost radnog mesta, efikasnost, ergonomiju radnog mesta, njegovu udobnost i proverićete vreme potrebno za vođenje određenih operacija na radnom mestu. Prednost je i mogućnost procene u smislu umora, preopterećenja i opterećenja pojedinih zglobova i kičme. Saznajte više o pristupačnosti i još mnogo toga.

Tecnomatix Process Simulate Human će vam pomoći da procenite usklađenost sa higijenskim standardima tokom planiranja novog ili modifikacije postojećeg radnog mesta, kako biste pripremili i verifikovali radno mesto pre početka proizvodnje.

 

 Zainteresovani ste za Tecnomatix Process Simulate Human? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.
Želim više informacija
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.