Proizvodi

proizvodi

Jedan smo od najvažnijih partnera Siemens Digital Industries Softvare -a u oblasti softverskih tehnologija u Evropi, a 2015. godine postali smo jedini u Češkoj Republici koji je postao platinum partner.

Omogućavamo našim kupcima da rade sa najnovijim tehnologijama i zahvaljujući tome im pomažemo da budu među najboljima na tržištu u našim proizvodima i uslugama.

Da bismo pokrili sve zahteve naših kupaca u oblasti CAM-a, ujedno smo i jedini ovlašćeni partner CG Tech-a u Češkoj.

Softver VERICUT postao je industrijski standard za simulaciju CNC obrade radi otkrivanja grešaka, moguće zadiranje ili područja neefikasnosti vaše CNC obrade.

 

Razvoj i konstrukcija

simulacije

Za kompanije, koje imaju sopstveni razvoj i konstrukciju preporučuje se upotreba softverskih rešenja NX i Solid Edge. Ovo su najnapredniji sistemi, na polju CAD, CAE i CAM tehnologije koje koriste najveće svetske kompanije kao i mala preduzeća da bi svoje vizije i inovativnost uspešno realizovali.

Simulacije

Da bi stekli bolju predstavu na koji način i kako će se proizvod ponašati u stvarnosti zadužene su analize i simulacije koje obezbeđuje softverski paket Simcenter po pravilima MKE. Uz pomoć ovog softvera može se izvršiti kvalitativna analiza i procena proizvoda bez izrade prototipova.

 

plm-almPLM

Tokom razvoja može se stvoriti velika količina podataka kojima je danas potrebno efikasno upravljati. Rešenje za ovakvu vrstu problema je softverski paket Teamcenter. Zahvaljujući njemu, možete upravljati svim podacima od isporuke do proizvodnje i imati pregled onoga što se dogodilo, dešava i trebalo bi da se desi.

ALM

ALM Polarion je jedinstveno rešenje životnog ciklusa aplikacije koje vam omogućava da dizajnirate, razvijete, testirate i upravljate složenim softverskim sistemima preko web interface-a. Povezuje timove i projekte i omogućava programerima da kontinuirano integrišu, potvrđuju i odobravaju sve veći broj zahteva koji se moraju ugraditi u aplikacije.

optimizacijaDigitalni blizanac

Softver Tecnomatix, ili Digitalna fabrika, je skup alata koji omogućavaju realnu simulaciju i optimizaciju proizvodnje, proizvodnih procesa, logističkih zadataka, napredno planiranje proizvodnje itd. Ovi alati tačno kopiraju trendove današnje Industrije 4.0 ili 4. industrijske revolucije, tj. maksimalna digitalizacija i virtuelizacija.

Optimizacija

Kao što je napomenuto, mi smo partneri i kompanije CG Tech i njihovog rešenja VERICUT, koji služi za detaljnu verifikaciju i optimizaciju CNC obradee. Ovakav pristup obrade i pripreme CNC programiranja omogućava maksimalnu optimizaciju procesa obrade i dovodi do maksimalno iskorišćenih proizvodnih procesa.

Pogledajte kako i za koju namenu naši klijenti koriste Siemens rešenja

Ne možete pronaći ono što vam treba? Ne ustručavajte se da nam pišete i mi ćemo Vas rado posavetovati.
Želim više informacija

 

 

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.