Tehničke procene i auditi

Kompanija AXIOM TECH nudi tehničku procenu - audit svojim korisnicima i kompanijama koje ne koriste CAx sisteme Siemens PLM softvera. Tehnička procena postojećim kupima nudi utvrđivanje stanja procesa dizajniranja proizvoda, konstrukcije, tehnologije i pripreme proizvodnje. Tehnička procena u kompanijama koje ne koriste CAx sisteme NX ili Solid Edge rešava stanje trenutnog CAx sistema predlogom za moguću optimizaciju.

Mogućnosti tehničkih audita

Technické audity AXIOM TECHZa postojeće kupce, tehnička procena ima za cilj utvrđivanje trenutnog stanja u procesu dizajniranja proizvoda, konstrukcije, tehnologije i pripreme proizvodnje. Nakon saznanja potrebnih ulaznih informacija, zaposleni koje vrši audit proceniće trenutno stanje i predložiće promene koje optimizuju obrađena pitanja.

Najčešći zahtev kupaca je, na primer, da smanje vreme potrebno za konstruisanje proizvoda, optimizacija licence itd. Takođe je tehničkom procenom moguće rešiti samo određeni deo procesa, npr. konstrukcija.

Kada niste naš korisnik

Tehnički audit u kompanijama koje ne koriste CAx sistem NX ili Solid Edge, u većini slučajeva rešava stanje trenutnog sistema CAx sa predlogom za moguću optimizaciju prilikom prelaska na rešenje CAx / PLM kompanije Siemens PLM Softvare.

Rezultat audita je procena mogućih ušteda vremena i finansija za kupca. U zavisnosti od polja delatnosti, osmislićemo optimalnu konfiguraciju sistema CAx i procedure za tehnički sektor, što dovodi do smanjenja troškova tehničke pripreme za proizvodnju.

Rezultat tehničke procene

Rezultat tehničke procene je dvodelni izveštaj. Prvi deo je objektivna evaluacija trenutnog stanja. Ovaj odeljak je veoma koristan za rukovodioce, pružajući im nezavistan pogled na TPV proces i otkrivajući negativne, ranije uspostavljene navike. Menadžment je često iznenađen situacijom u sopstvenoj kompaniji, jer pre nego što zaposleni analiziraju pojedinačne postupke i procese u TPV prilikom kreiranja revizije, rukovodstvo procenjuje sektor u celini. Ako su rezultati relativno zadovoljavajući, ne moraju se posebno baviti pojedinačnim delovima. Kada se analiziraju pojedinačni delovi procesa dizajniranja proizvoda, moguće je otkriti skrivene strane ovog procesa, koje na prvi pogled nisu očigledne.

Drugi deo revizije je predlog mogućih promena i procena njihovog uticaja na TPV procese tokom primene. Uštede za kupca ne moraju uvek biti samo u skraćivanju vremena ili smanjenju direktnih troškova (optimizacija licence itd.). Procena takođe, na primer, otkriva probleme u niskom kvalitetu podataka, što dovodi do složenije tehnologije.

 

Ako ste zainteresovani za tehničku procenu u svojoj kompaniji, ne ustručavajte se da nas kontaktirate, naši stručnjaci će Vas rado posavetovati i ponuditi odgovarajući datum.

 

 

Горе