Probne verzije

Zkušební verze a Subscription

Iznajmite Solid Edge online na mesečnom ili godišnjem nivou ili obezbedite trajnu licencu

Solid Edge je portfolio pristupačnih, jednostavnih softverskih alata koji se bave svim aspektima procesa razvoja proizvoda - 3D dizajnom, simulacijom, proizvodnjom, upravljanjem projektima i još mnogo toga. Solid Edge kombinuje brzinu i jednostavnost direktnog modeliranja sa fleksibilnošću i kontrolom parametarskog dizajna - zahvaljujući sinhronoj tehnologiji.

Pogledajte ponudu

Besplatni period korišćenja softvera NX CAD od 30 dana

NX je sveobuhvatan CAx sistem izgrađen na jedinstvenoj, otvorenoj i modernoj tehnološkoj osnovi i pokriva sve procese od dizajna proizvoda do proizvodnje. Sve oblasti - građevinarstvo, industrijski dizajn, dokumentacija, simulacija, obrada - međusobno su povezane i time povećavaju efikasnost celokupnog rešenja.

Zatražite besplatni probni period i dobićete besplatne video tutorijale.

Više informacija

Besplatni period korišćenja softvera NX CAM od 30 dana

Da li znate da pomoću NX CAM možete brže kreirati kvalitetnije komponente? Ključne karakteristike uključuju napredne mogućnosti programiranja, obrade i simulacije. Rešenje NX CAM ima širok spektar sveobuhvatnih NC funkcija programiranja koje omogućavaju NC mašinskom programeru da reši veliki broj zadataka u jednom sistemu.

Više informacija

Besplatni period korišćenja softvera SOLID EDGE od 45 dana

Solid Edge je pionir u sinhronoj tehnologiji. Dizajn u softveru je mnogo brži i lakši od konkurentskog softvera. Softver može da radi i sa malim i sa velikim sklopovima, uključuje integrisano upravljanje podacima ili upravljanje tehničkom dokumentacijom, 2D crtanje je potpuno besplatno u okviru softvera (2D i 3D u jednom softveru). Softver je idealan za brzo razumevanje. Sve su to ključne prednosti koje će vam omogućiti brži plasman proizvoda na tržište.

Više informacija

Besplatni period korišćenja softvera FEMAP od 45 dana

FEMAP je rešenje koje nudi napredne alate za inženjersku analizu. To je isplativo i nezavisno od CAD sistema koji se koristi. Nudi jedinstvenu kontrolu modela i fleksibilnost sa širokim spektrom opcija opterećenja, materijala, vrsta analiza i vizualizacija. Upoznajte se sa svetom analiza putem video tutorijala.

Više informacija

Besplatni period korišćenja softvera RobotExpert od 30 dana

Tecnomatix RobotExpert je skalabilno rešenje za mala i srednja preduzeća koja koriste industrijske robote. RobotExpert omogućava off-line programiranje industrijskih robota u 3D simulacionom okruženju bez potrebe za prekidom proizvodnje. Zahvaljujući naprednim alatima za projektovanje robotskih radnih stanica, takođe je idealno rešenje za sistemske integratore.

Više informacija

Besplatni period korišćenja softvera Plant Simulation od 30 dana

Plant SImulation je alat za kreiranje, simulaciju i optimizaciju proizvodnih i logističkih procesa. Može da optimizuje protok materijala, protok proizvodnih kapaciteta i korišćenje resursa. Može se koristiti za optimizaciju izgleda, verifikaciju varijanti strategije upravljanja i za operativno planiranje proizvodnje. U okviru Plant Simulation-a možete brzo i efikasno stvoriti 2D / 3D virtuelnu proizvodnu sliku. To je idealan alat za procesne inženjere i inženjere proizvodnje.

Više informacija

Besplatni period korišćenja softvera Jack od 30 dana

Jack je sveobuhvatan alat za 3D simulaciju za procenu ljudskog ponašanja na poslu. Omogućava simulaciju, kontrolu i procenu efekata rada i radnog mesta na ljude. Uz pomoć TECNOMATIX Jack Digital Factory, dizajnirane da simulira ljudske aktivnosti, to možete da učinite u virtuelnom svetu bez ulaganja u opremu i tehnologiju. Njegove ključne prednosti uključuju povećanu sigurnost na radu, poboljšanu ergonomiju, optimizaciju rasporeda radnog mesta sa stanovišta rukovaoca, povećanu produktivnost.

Više informacija

Zkušební verze a Subscription

Iznajmite FEMAP online na mesečnom nivou ili obezbedite trajnu licencu

Vaš FEA softver trebao bi biti isplativ i jednostavan za upotrebu, sposoban da modelira i najsloženiji problem. Femap nudi pristupačne FEA modele visokih performansi za inženjerske radne prostore. Femap se smatra vodećim svetskim postprocesorom za naprednu inženjersku analizu konačnih elemenata.

Pogledajte ponudu

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.