PLM TEAMCENTER
Digitalni oslonac preduzeća

PLM Teamcenter je najnapredniji sistem ove vrste koji osigurava da su svi podaci tokom životnog ciklusa proizvoda na jednom mestu, istog kvaliteta i dostupni svima koji rade sa njima.

Saznajte više

SOLID EDGE
Sinhrona tehnologija

Kreirajte budućnost sa kompletnim portfoliom alata za razvoj proizvoda: mehanički i električni dizajn, simulacija, proizvodnja, tehničke publikacije, upravljanje podacima i još mnogo toga.

Preuzmite Solid Edge

NX CAD/CAM
Napredni CAx sistem

Siemens NX je fleksibilno i moćno integrisano rešenje koje vam pomaže da isporučujete kvalitetnije proizvode brže i efikasnije.

Saznajte više

Tecnomatix
Digitalna fabrika

Tecnomatix je sveobuhvatan portfolio alata za digitalnu proizvodnju koji vam pomažu u digitalizaciji proizvodnje i transformisanju vaših inovativnih ideja u stvarnu proizvodnju.

Preuzmite probnu verziju

VERICUT
Simulacija CNC obrade

Vericut softver kompanije CGTech za off-line programiranje i simulaciju na digitalnom blizancu vaše CNC mašine.

Saznajte više

O nama

Mi smo kompanija za nezavisne konsultacije i prodaju inženjerskih usluga. Od svog osnivanja 1993. god. isključivo se fokusiramo na CAx/PLM tehnologije za predproizvodne i proizvodne faze u inženjerstvu i drugim industrijama. Mi smo strateški partner kompanije SIEMENS Digital Industries Software u oblasti industrijskih software.

Više informacija

Seminari i akcije

<< <  октобар 2020  > >>
поутсрчепесуне
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Ostale akcije

Aktuelnosti

23. 8. 2021

Novo partnerstvo kompanije Axiom Tech

Partnerstvo sa kompanijom Inter-Engs Innovations.

16. 8. 2021

Solarni trkački automobil dizajniran korišćenjem Siemens-ovih rešenja

Kompanija Sonnenwagen koristi Teamcenter, alat iz Siemensovog integrisanog paketa softvera i usluge Xcelerator-a, koji ubrzava...

23. 7. 2021

NX Structure Designer - konstruisanje okvira

Od verzije 1926, NX se može dopuniti plivajućim modulom za dizajn okvira.

Archiva članaka

Izjave kupaca

K2MECHATRONICS

Zajedno sa AKSIOM TECH-om otvorili smo vrata našoj kompaniji u veliki svet digitalizacije, modernog dizajna i građevinskih postupaka. Siguran sam da je upravo takva veza korak ka prosperitetu i izvanrednosti. Logičan, siguran i ispravan korak.

Vladimír Klusoň, generalni direktor

Dioflex

Zahvaljujući Plant Simulator rešenju i saradnji sa AKSIOM TECH-om uspeli smo da značajno pojednostavimo proces planiranja proizvodnje. Sada trošimo 90% manje vremena planirajući proizvodnju, a istovremeno proizvodimo 15-20% više sa istim kapacitetima. Pored toga, sada imam više prostora da se fokusiram na razvoj i strateške aktivnosti naše kompanije.

David Hromada, rukovodilac proizvodnje

Continental Barum

Digitalizacijom i automatizacijom procesa koristeći najnovije tehnologije kompanije Siemens PLM, a u saradnji sa AKSIOM TECH-om, uspeli smo da povećamo efikasnost rada, poboljšamo kvalitet proizvedenih kalupa i ispunimo ciljeve Continental Baruma.

Michal Šťastný, šef tehničke pripreme u alatnici

Evektor

AKSIOM TECH pruža širok spektar softvera u različitim oblastima, a zahvaljujući Siemens PLM sistemima, koji su standardni u mnogim oblastima automobilske i vazduhoplovne industrije, takođe pojednostavljujemo saradnju sa mnogim našim kupcima i održavamo se u prvim redovima inženjerskih lidera.

Michal Jakšík, zamenik izvršnog direktora

Горе