Obuke i savetovanja

Odaberite neki od ponuđenih treninga

 

Želim NX CAD obuku    Želim NX CAM obuku    Želim Solid Edge trening     Želim Vericut trening

 

Online trening

AXIOM TECH treningNaši inženjeri su osmislili i napravili online obuku za PLM sisteme sa direktnim nadzorom rada polaznika kursa od strane supervizora. Pružamo interaktivni način obuke što je uobičajeno u našem treningu bilo da je online ili uživo. Celodnevnu obuku nije potrebno odlagati ili otkazivati, možemo je zameniti interaktivnom online obukom.

Tehnički, obuka se održava pomoću Zoom sistema, dok rad polaznika prati instruktor koristeći Teamviewer. Virtualni trening ne zahteva velike pripreme i vođen je od strane AXIOM TECH-a.

Preporučujemo ovaj oblik osposobljavanja za grupu od 4-5 polaznika, posebno za napredne kurseve ili one koji duže traju. Za prvi deo obuke novog sistema (tj. prva 2-3 dana) bolja je manja grupa polaznika, idealno 1-2.

Kontaktirajte nas za više informacija




Trening AXIOM TECH - Znanstveno-tehnološki park ICT Zlín Objekti za obuku

Axiom Tech doo
Kosovska 4, 34000 Kragujevac, Srbija

U prostorijama u Kragujevcu nudimo mogućnost obuke kapaciteta do 6 osoba. Za veći broj polaznika imamo i saradnju sa Visokom tehničkom školom.

Na zahtev je, međutim, moguće sprovesti obuku u iznajmljenim prostorijama ili direktno na radnom mestu klijenta.

Trening je moguće obaviti na srpskom i engleskom.

 

 

Konzultacije i auditi 

Tehničke revizije i konzultacije od AXIOM TECHOstale usluge koje AXIOM TECH pruža uz obuku novih korisnika su konsultacije i revizijeNudimo saradnju i pomoć pri puštanju sistema u rad u obliku konsultacija telefonom ili putem našeg HELPDESK-a .

Naši konsultanti takođe pružaju savete na licu mesta o tome kako optimalno koristiti naše sisteme za specifične zahteve korisnika.

Postojećim korisnicima nudimo mogućnost audita za korištenje naših sistema, provere dizajna i tehnoloških metoda rada sa sistemima i predlažemo optimizaciju korišćenih postupaka kako bi se osiguralo maksimalno iskorištenje mogućnosti sistema.

 
Niste pronašli informacije koje su vam potrebne? Ne ustručavajte da nam pišete i rado ćemo vam pomoći da odaberete pogodan trening.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.