Teamcenter

PLM Teamcenter iz AXIOM TECHTeamcenter PLM rešenje je izgrađeno na jedinstvenoj Teamcenter Active Workspace platformiNjegov glavni cilj i zadatak je da poveže sve ljude kroz životni ciklus proizvoda koristeći jedan izvor podataka, znanja o proizvodima i procesima. Rešenje se može primeniti na mala preduzeća sa specifičnim potrebama kao i za srednja i velika preduzeća sa proširenjem u oblasti tehnologije, proračuna, proizvodnje ili upravljanja projektima.

Teamcenter Active Workspace rešenje za upravljanje podacima pri konstruisanju

Za potrebe administracije i upravljanja podacima u okviru konstrukcionog biroa, za naše klijente smo pripremili unapred konfigurisano rešenje pod nazivom Teamcenter Designer, čija je ključna prednost veoma brza implementacija u roku od nekoliko nedelja. Ova implementacija uključuje sva važna podešavanja i konfiguracije kao što su integracija sa CAD-om, procesom odobravanja i konsolidacija proizvodnih podataka u kontekstu porudžbine ili razvojnog projekta.

PLM Teamcenter iz AXIOM TECHProširenje rešenja na oblast tehnologije i proizvodnje

Koristimo sve digitalne podatke iz 3D modela u PLM Teamcenter-u za kreiranje tehnologije, programiranje i upravljanje alatima. Omogućena je ušteda vremena korišćenjem standardizovanih procedura, izbegavanjem stvaranja dupliranja i ubrzavanjem procesa u tehničkoj pripremi proizvodnje.

Planiranje projekta i upravljanje zahtevima

Teamcenter Active Workspace takođe ima robusne alate koji podržavaju upravljanje projektima u kompaniji i na taj način vam omogućavaju da efikasno planirate i takođe procenite delimične ili zbirne planove i zadatke povezane sa njima. Takođe smo u mogućnosti da prilagodimo analitičke metode (npr. FMEA) i procese sertifikacije (npr. EASA) bez papirologije.

PLM Teamcenter iz AXIOM TECHPravljenje brzih i tačnih proračuna korišćenjem digitalnih podataka

Product Cost Management je sveobuhvatno rešenje za izračunavanje cena proizvoda, kalupa i alata. Koristeći sofisticirane metode, u mogućnosti smo da analiziramo i upravljamo svim troškovima u vezi sa stvaranjem takozvanog Digitalnog blizanca troškova od rane faze razvoja proizvoda. Zahvaljujući tome, moguće je donositi strateške tržišne odluke već u trenutku dizajna proizvoda.


Da li ste zainteresovani za PLM Teamcenter ili Teamcenter Designer? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.