Teamcenter

PLM Teamcenter iz AXIOM TECHTeamcenter PLM rešenje je izgrađeno na jedinstvenoj Teamcenter Active Workspace platformiNjegov glavni cilj i zadatak je da poveže sve ljude kroz životni ciklus proizvoda koristeći jedan izvor podataka, znanja o proizvodima i procesima. Rešenje se može primeniti na mala preduzeća sa specifičnim potrebama kao i za srednja i velika preduzeća sa proširenjem u oblasti tehnologije, proračuna, proizvodnje ili upravljanja projektima.

Teamcenter Active Workspace rešenje za upravljanje podacima pri konstruisanju

Za potrebe administracije i upravljanja podacima u okviru konstrukcionog biroa, za naše klijente smo pripremili unapred konfigurisano rešenje pod nazivom Teamcenter Designer, čija je ključna prednost veoma brza implementacija u roku od nekoliko nedelja. Ova implementacija uključuje sva važna podešavanja i konfiguracije kao što su integracija sa CAD-om, procesom odobravanja i konsolidacija proizvodnih podataka u kontekstu porudžbine ili razvojnog projekta.

PLM Teamcenter iz AXIOM TECHProširenje rešenja na oblast tehnologije i proizvodnje

Koristimo sve digitalne podatke iz 3D modela u PLM Teamcenter-u za kreiranje tehnologije, programiranje i upravljanje alatima. Omogućena je ušteda vremena korišćenjem standardizovanih procedura, izbegavanjem stvaranja dupliranja i ubrzavanjem procesa u tehničkoj pripremi proizvodnje.

Planiranje projekta i upravljanje zahtevima

Teamcenter Active Workspace takođe ima robusne alate koji podržavaju upravljanje projektima u kompaniji i na taj način vam omogućavaju da efikasno planirate i takođe procenite delimične ili zbirne planove i zadatke povezane sa njima. Takođe smo u mogućnosti da prilagodimo analitičke metode (npr. FMEA) i procese sertifikacije (npr. EASA) bez papirologije.

PLM Teamcenter iz AXIOM TECHPravljenje brzih i tačnih proračuna korišćenjem digitalnih podataka

Product Cost Management je sveobuhvatno rešenje za izračunavanje cena proizvoda, kalupa i alata. Koristeći sofisticirane metode, u mogućnosti smo da analiziramo i upravljamo svim troškovima u vezi sa stvaranjem takozvanog Digitalnog blizanca troškova od rane faze razvoja proizvoda. Zahvaljujući tome, moguće je donositi strateške tržišne odluke već u trenutku dizajna proizvoda.


Da li ste zainteresovani za PLM Teamcenter ili Teamcenter Designer? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija
Горе