Izveštaji i analize

Teamcenter sistem je opremljen i sa alatima za pripremu izveštaja i analiza u realnom vremenu. Ovakvi izveštaji i analize mogu se koristiti za kontrolu važnih parametara povezanih sa životnim ciklusom proizvoda. Funkcije pripreme analiza izveštaja vam omogućavaju sakupljanje, povezivanje  i distribuciju informacija iz različitih aplikacija integrisanih u PLM okruženje.

Povezivanje podataka

Teamcenter sistem vam preko bezbednog,brzog i tačnog načina povezivanja podataka omogućava sumiranje i laku upotrebu podataka u saglasnosti sa upravljačkom politikom kompanije. Pri sakupljanju podataka lako se omogućava i uključivanje/povezivanje podataka iz drugih poslovnih aplikacija.

Teamcenter Reporty a analýzy
Izveštaji i grafikoni

Teamcenter vam omogućava upravljanje sa svim podacima koji su bitni za životni ciklus proizvoda bez obzira na format zapisa u kom se informacija nalazi. Sa njim se  lako upravlja slikama, textualnim datotekama, pdf dokumentima i drugim formatima. Podatke iz Teamcenter sistema lako pregledavate i analizirate u smislu numeričkih kriterijuma, uključujući i grafičke prikaze. Za mnogobrojne vrste analiza jednostavno se ustanovljavaju različiti pogledi na analizirane informacije.

Otvoreno radno okruženje

Usmeravanja i napredne aplikacije brzo doprinose razvijanju i primeni Teamcenter sistema za analiziranje i izveštavanje čime se smanjuju ukupni troškovi.

Prednosti i ključne funkcije
  • Uvećano merenje efikasnosti rada i lako pronalaženje i određivanje ključnih parametara
  • Zajednička analiza podataka od strane različitih odeljenja i baza podataka
  • Otvorena arhitektura donosi  kompletnu podršku za realizacione baze podataka i upotrebu svih ulaznih podataka. Omogućava se jednostavno proširenje veza sa funkcijama svih drugih sistema
  • Snižavanje troškova povezanih sa uvođenjem posebnog sistema za analize i izveštaje
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.