Teamcenter - Srednje i velike kompanije

U današnjem konkurentnom međunarodnom okruženju, kompanije moraju da isporuče proizvode visokog kvaliteta na tržište. Upravljanje životnim ciklusom proizvoda (PLM) omogućava im to. Na nivou preduzeća, PLM sistem podržava inovacije proizvoda i poslovnih procesa i omogućava vam da kreirate ne samo pravi proizvod, već i kreiranje na pravi način. Teamcenter softver je najčešće korišćeni PLM sistem na svetu.

Teamcenter PLM sistem podstiče inovacije i poboljšava produktivnost povezivanjem ljudi sa znanjem i praksom potrebnim za efikasan rad proizvoda. Dokazana rešenja za digitalni proizvod za upravljanje životnim ciklusom zasnovana su na otvorenom PLM-u. Teamcenter povezuje ljude tokom životnog ciklusa proizvoda sa jednim izvorom znanja o proizvodima i procesima. Teamcenter sadrži širok portfolio modula, uključujući sveobuhvatna PLM rešenja, i pruža vam fleksibilnost da odaberete pravu kombinaciju rešenja za potrebe vaše kompanije. To omogućava kompanijama da donose odluke na osnovu uniformih i tačnih informacija u svakoj fazi životnog ciklusa proizvoda. Teamcenter je stvoren na osnovu dugogodišnjeg iskustva i vodeće pozicije u kompaniji Siemens Industry Software.

Teamcenter - Střední a velké společnost
Produktivnost

Jedini izvor informacija o proizvodima i proizvodnim procesima osigurava da će članovi proizvodnog tima - bilo kad i bilo gde - imati informacije koje će im omogućiti da obave više poslova za manje vremena.

Timski rad

Neposredna saradnja na opštem nivou u radu tima i njihovih dobavljača značajno ubrzava mogućnost odgovarajućeg i kvalitetnog odlučivanja, što doprinosi većem poverenju.

Smanjenje troškova

Teamcenter smanjuje troškove posedovanja PLM-a eliminišući prilagođavanje aplikacija, lakšu integraciju, nadogradnje i obuku.

Uspeh

Ako se odlučite za upotrebu najčešće korišćenog PLM sistema na svetu, u dobrim ste rukama - sposobnost pružanja potrebne vrednosti korisnicima razlog je zbog kojeg Teamcenter bira sve više i više kupaca.

 

U nastavku možete odabrati željeni Teamcenter PLM modul ili nas možete kontaktirati.

 

Kontaktní formulář

 

 

 

 

 

  

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.