Kontrola proizvodnih procesa

Teamcenter funkcija za upravljanje proizvodnih procesa omogućava upravljanje podacima o proizvodnji, procesima i ukupnim arhiviranim tehnološkim znanjem u PLM okruženju koje se lako i jednostavno upotrebljava u razvoju novih proizvoda i modela. Efikasna upotreba tih funkcija donosi odgovornim osobama tokom projekata lako dizajniranje i proizvodnju i omogućava znatno bolje zajedničko sudelovanje i doprinos boljoj učinkovitosti u kompletnom životnom ciklusu proizvoda. Teamcenter je jedinstveni program sa jedninstvenim mogućnostima koje omogućavaju korisniku da brzo i efikasno razvija nove ideje i proizvode i kroz optimizaciju postigne smanjenje troškova i dostizanje ukupnih proizvodnih ciljeva.

Jedinstveni izvor know-how znanja

Teamcenter je jedinstveni izvor znanja o proizvodnji. Na ovaj način omogućava efikasno i učinkovito iskorišćenje podataka i postupaka koji proizilaze iz konstruiranja i proizvodnih ciljeva uz sinhronizaciju zajedničkih aktivnosti. To znatno olakšava i ubrzava komplikovanost tehnoloških postupaka i na ovaj način ubrzava usvajanje novih projekata i izlazak na tržište.

Teamcenter Řízení výrobního procesu
Napredno upravljanje BOM (bill of materials) / BOP (bill of process)

Teamcenter lako (na osnovu asocijativnosti) povezuje informacije o troškovima materiala povezanih sa sastavnicomi materiajala (BOM) sa troškovima izrade (BOP). Lahko uporabite tudi druge dele Teamcenter sistema - funkcija upravljanja konfiguracije - ponazarjajo fizično obliko vseh dejavnosti, povezanih z montažo izdelave. Ovakav pristup garantuje tačnu i pravilnu upotrebu tehnoloških operacija u pravom proizvodnom kontekstu.

Upravljanje i organizacija proizvodnih procesov

Teamcenter korisniku omogućava blisku integraciju sa programom Tecnomatix, uz pomoć ovga moguće je kompletno i efikasno upotrebiti kompletne podatke o proizvodnji i proizvodnim podacima iz širokoga spektra digitalnih rešenja. Teamcenter ima otvorenu servisnu arhitekturu (SOA) uz koju je moguće uključiti, u PLM okruženje, sve CAM, ERP i MES sisteme. To zaista i konačno omogućava standardizovane procesne predloge i automatizovane smernice za rad, sa čime se olakšava prenos lokacijske informacije neposredno u proizvodni proces.

Vidljivost proizvodnih informacija

Teamcenter omogućava razvrstavanjee različitih proizvodnih skupina informacija (alati, oprema, mačine, roboti) i uspostavlja iskustveno najbolji način za njihov nadzor i upotrebu. Integrisani alati nude mogućnosti za simulaciju, vizualizaciju, analizu i optimizaciju kompletne proizvodne opreme i tokova materijala.

Prednost i ključne karakteristike
  • Teamcenter Řízení výrobního procesuTeamcenter omogućava, da razvojne i produkcijske ekipe lako međusobno deluju, pri čemu se vremenski period potreban za dizajniranje smanjuje za 30-50%
  • Povećana produktivnost i bolja podrška znatno utiče na efektivnost operacija i strukturnih odnosa do poslednjeg dela proizvodnje
  • Sinhronizacija između materijalnih troškova i proizvodnje (BOM in BOP) omogućava timovima da bolje razumelju sve procese povezane sa proizvodom
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.