Teamcenter - Srednje i velike kompanije

U današnjem konkurentnom međunarodnom okruženju, kompanije moraju da isporuče proizvode visokog kvaliteta na tržište. Upravljanje životnim ciklusom proizvoda (PLM) omogućava im to. Na nivou preduzeća, PLM sistem podržava inovacije proizvoda i poslovnih procesa i omogućava vam da kreirate ne samo pravi proizvod, već i kreiranje na pravi način. Teamcenter softver je najčešće korišćeni PLM sistem na svetu.

Teamcenter PLM sistem podstiče inovacije i poboljšava produktivnost povezivanjem ljudi sa znanjem i praksom potrebnim za efikasan rad proizvoda. Dokazana rešenja za digitalni proizvod za upravljanje životnim ciklusom zasnovana su na otvorenom PLM-u. Teamcenter povezuje ljude tokom životnog ciklusa proizvoda sa jednim izvorom znanja o proizvodima i procesima. Teamcenter sadrži širok portfolio modula, uključujući sveobuhvatna PLM rešenja, i pruža vam fleksibilnost da odaberete pravu kombinaciju rešenja za potrebe vaše kompanije. To omogućava kompanijama da donose odluke na osnovu uniformih i tačnih informacija u svakoj fazi životnog ciklusa proizvoda. Teamcenter je stvoren na osnovu dugogodišnjeg iskustva i vodeće pozicije u kompaniji Siemens Industry Software.

Teamcenter - Střední a velké společnost
Produktivnost

Jedini izvor informacija o proizvodima i proizvodnim procesima osigurava da će članovi proizvodnog tima - bilo kad i bilo gde - imati informacije koje će im omogućiti da obave više poslova za manje vremena.

Timski rad

Neposredna saradnja na opštem nivou u radu tima i njihovih dobavljača značajno ubrzava mogućnost odgovarajućeg i kvalitetnog odlučivanja, što doprinosi većem poverenju.

Smanjenje troškova

Teamcenter smanjuje troškove posedovanja PLM-a eliminišući prilagođavanje aplikacija, lakšu integraciju, nadogradnje i obuku.

Uspeh

Ako se odlučite za upotrebu najčešće korišćenog PLM sistema na svetu, u dobrim ste rukama - sposobnost pružanja potrebne vrednosti korisnicima razlog je zbog kojeg Teamcenter bira sve više i više kupaca.

 

U nastavku možete odabrati željeni Teamcenter PLM modul ili nas možete kontaktirati.

 

 

 

 

 

 

  

Горе