Projektni biro

AXIOM TECH projektni ured Osim softverskih rešenja za inženjering, AXIOM TECH doo nudi i usluge projektnog biroa u kancelariji u Kragujevcu. Naši kupci su velike kompanije iz oblasti mašinstva i automobilske industrije, teške industrije i energetike.

Usluge projektnog biroa

  • konstrukcija u NX-u i Solid Edge-u
  • razvoj i kontrukscija mašina i delova
  • povećati kapacitet svojih razvojnih i projektnih timova
  • obrada tehničke dokumentacije
  • razvoj delova od lima s obzirom na mogućnost izrade

Kako radi

AXIOM TECH projektni uredAko vam nedostaje kapaciteta, u mogućnosti smo da vam pomognemo u razvoju i dizajnu. Nudimo dugoročnu i kratkoročnu saradnju, što je za Vas povoljno jer plaćate stručnjaka samo u okviru određenog projekta ili narudžbine. Imamo iskusne stručnjake kojima ne treba nikakva obuku ili nadzor u inženjerstvu i sposobni su za rad odmah i samostalno.

Reference

Thermofisher Scientific, Lego Production, Rehau, Robert Bosch, Rieter, Siemens RD, Motor Jikov, BHS Sonthoffen, Magna Steyr, Witte, Kuka, Audi, Benteler, Thyssen Nothelfer, Autoneum, Donaldson EMEA, Voest Alpine i drugi.

 

 

Da li ste zainteresovani za naše usluge dizajna ili vam treba više informacija? Ne ustručavajte se da nam pišete i biće nam drago da Vam pomognemo da odaberete obuku samo za Vas.
Želim više informacija
Горе