Proizvodnja in razvoj

ProPelety s.r.o. je kompanija osnovana 2009. godine kao 100% vlasništvo kompanije AXIOM TECH s.r.o. Bavi se složenim razvojem tehnologija za izradu poluproizvoda i  proizvoda iz obnovljivih prirodnih resursa i otpada. Kompanija ProPelety s.r.o. izrađuje proizvodne linije i delove za optimalizaciju potrošnje energije u srednjim i velikim poljoprivrednim kobinatima fokusiranim na proizvodnju i gajenje različitih vrsta biljnih kultura.

Hala ProPeletyKonstruktori kompanije AXIOM TECH s.r.o. razvili su tehnologiju za preradu i korišćenje energije  iz biljnog otpada i brzo obnovljivih izvora i resursa na bazi peletalizacije.

Sva oprema i linije su razvijene i konstruisane od strane naših inženjera u CAx/PLM systemima NX CAD, NX Simulation. Podaci iz razvoja i drugi podaci upravljani su uz pomoć  PLM sistema TeamcenterRealizaciju svih naloga vezanih za ove aktivnosti obavlja 100% podružnica kompanije AXIOM TECH, kompanija ProPelety s.r.o.

Kompanija AXIOM TECH s.r.o. aktivno učestvuje u okviru programa POTENCIAL   „Centra za razvoj mašina i opreme za proizvodnju upotrebljivih energenata na bazi bio masa“, i gde god postoji razvoj obnovljivih izvora energije.

ProPelety s.r.o. nudi dve vrste linija za izradu peleti -  ProPelety Standard i ProPelety Wood - i namenjene su za srednja i velika poljoprivredna gazdinstva sa fokusom proizvodnje biljnih kultura koje mogu imati koristi od procesovanja biljnog materijala i drvnog otpada u dragoceno gorivo.

ProPelety Standard

Peletizaciona linija ProPelety 700/1000/1400 Standard je dizajnirana za efektivno iskorišćenje bio masa (slama, seno, ljuske, ljuspe itd...) žitarica, mahunarki, trava i ostalih kultura koje se mogu koristiti za gorivo u obliku agro peleta.

ProPelety Wood

Peletizaciona linija ProPelety 500/1000 Wood koristi kao ulazni materijal piljevinu ili strugotinu dobijenu kao otpad pri sečenju ili obradi drveta.

 

Više informacija možete naći  na sajtu www.propelety.cz ili nas možete direktno kontaktirati.

 

Aktuality