Više o Vericut-u

Verifikacija, simulacija i optimizacija  NC koda pomažu da se ubrzaju vaše operacije obrade uz relativno malo truda i uštedi mašinsko vreme, a samim tim i troškovi. Možda se čini da je potrebno da koristite samo verifikaciju koju ste dobili kao deo vašeg CAM sistema, ali samo VERICUT će vam pružiti sveobuhvatne alate za ove aktivnosti.

U oblasti simulacija i verifikacije NC kodova otvara sasvim drugu dimenziju, gde, na primer, zahvaljujući preciznosti obrade predmeta, brzini simulacije i jednostavnosti rada, omogućava dobijanje rezultata obrade koje postižete u realnom vremenu. Međutim, u ovom pokušaju testiranja, moramo imati na umu da jedna greška može uništiti komponentu, slomiti alat, oštetiti mašinu ili čak izazvati povredu. Stoga, kao dugogodišnji dobavljač ovih tehnologija, preporučujemo proširenje standardnog CAM rešenja sa ovom najsavremenijom nadgradnjom.

 

Vericut od AXIOM TECHOd 1988. godine, VERICUT iz CGTech-a je postao industrijski standard za simulaciju i optimizaciju CNC obrade. Pomaže gde god treba otkriti kolizije, programske greške ili oblasti neefikasne obrade. Vericut koriste kompanije svih veličina, univerziteti ili čak vladine organizacije u više od 55 zemalja. VERICUT će vam pomoći da eliminišete ručne procese verifikacije direktno na CNC mašinama, čime se proširuje kapacitet vaše mašine.

Takođe smanjuje troškove neusaglašenih delova koje je potrebno dodatno usavršavati. Koristeći modul za optimizaciju, takođe povećava se produktivnost i kvalitet obrađene površine. VERICUT sistem može da simulira sve vrste CNC mašina i upravljačkih sistema, uključujući sve mašine vodećih proizvođača kao što su Hermle, Mazak, Makino, DMG / Mori Seiki, Okuma i drugi. VERICUT sistem se može koristiti ili kao samostalna aplikacija ili može biti integrisan u većinu vodećih CAM sistema preko interfejsa.

 
Da li ste zainteresovani za Vericut rešenje? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

 

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.