Aktuelna verzija - VERICUT 7.3.3

CGTech VERICUT version 7.3
Nová verze VERICUT 7.3

(California, 21. 11. 2013) - CGTech VERICUT je realizovao verziju 7.3 programa za simulaciju i optimizaciju CNC obrade. VERICUT 7.3 ima u mnogome unapređene osobine koje značajno povećavaju performanse, stoga omogućavaju tehnolozima da lako simuliraju CNC programe i naravno procese obrade. Izmene u novoj verziji dalje proširuju brzinu procesa ovog programa i direktni su rezultat filosofije stalnog razvoja društva CGTech.

" Imamo na stotine kupaca i njihove potrebe su veoma različite , " rekao je Bill Hasenjaeger , CGTech proizvoda marketinga . " Vericut je dizajniran da zadovolji potrebe svih vrsta radnih mesta , od malih radionica sa jednostavnim komponentama , do masovne proizvodnje, koji je veoma zahtevan u pogledu rokova za uvođenje CNC tehnologije . VERICUT je postepeno poboljšan za fleksibilnu primenu u skladu sa zahtevima naših kupaca ."

Pregled funkcija VERICUT-a

VERICUT je softver koji može da simulira, verifikuje i optimizuje CNC- program. To smanjuje gubitke u vezi sa oštećenjem dela ili naknadnim izmenama tokom celog procesa obrade . Program takođe optimizuje NC program radi uštede vremena rada i proizvoda višeg kvaliteta površine. VERICUT simulira sve vrste kontrolora, kao što Heidenhain - DMG Mori Seiki, Mazak, Makino, Matsuura, Hermle, Diki i Chiron. VERICUT radi samostalno, ali može biti integrisan preko interfejsa za CAM sisteme kao što su NKS, Creo Parametric (Pro/E ), MASTERCAM, PoverMill, EdgeCAM, hiperMILL, Esprit, Cati, ili GibbsCAM.

Poboljšani korisnički interfejs

Korisnički interfejs je sada lako prilagodljiv. Prva stvar koju korisnici u verziji 7.3 prepoznaju su nove ikone, koje se mogu lako promeniti. Takođe postoji nekoliko prilagodljivih tema u boji, a svi prozori i elementi mogu biti opciono prikazani ili sakriveni. Korisnički definisana kartica „Favorites“ dalje pojednostavljuje podešavanja simulacione sesije. Ova kartica može sadržati uobičajeno korišćene fajlove i foldere, a svaka stavka se može slobodno uhvatiti i pomeriti u projektu. Za to je bolje dodati da simulacija pokazuje ivice. Naredba „Edge Display“ pokazuje ivice objekta bez uticaja na brzinu simulacije.

Tokom simulacije, korisnik može da izbaci listu događaja za koje je se program zaustavio. Ovi slučajevi, kao što su upozorenja na kolizije, izmene alata ili zaustavljanja na kraju svakog podešavanja mogu se interaktivno modifikovati u dijalogu NC programa. Korisnik može dodati, pomeriti, obrisati ili privremeno preskočiti događaj u kojem je program prekinut tokom simulacije.

Poboljšana kontrola kolizija

Performanse Version 7.3 je sada 5-10 puta (ili više) brža u situaciji kada se NC program pomera pri simulaciji mašine u blizini kolizija. Naglasak u evoluciji je na poboljšanju algoritma koji detektuje sudar (koliziju). Sveobuhvatno rešenje problema poboljšava performanse.

Druge nove funkcije u verziji 7.2

  • „Zgrabi“/pomeri (drag/drop) fajlove između prozora za brzo podešavanje projekta
  • Provera ograničenja reznog alata zasnovano na vremenu, rastojanju i zapremini
  • Kontinualno nadgledanje i simulaciono merenje je 2-5 puta brže za delove složenog oblika
  • Automatsko skladištenje tokom simulacija u Reviewer fajlu. VERICUT Reviewer inkorporira sve osobine za pregled rezultata, on je samostalni pregledač koji ne zahteva licencu.
  • Merni instrument sastavljeni od komponenti Administrator Tool-a
  • Novi CAD/CAM interfejs je dostupan za Surface SolidWorks sa mnogo novih poboljšanja
  • Unapređenje kretanja za interfejs kontrole uređaja korišćenjem SpacePilot
  • Od verzije 7.2 je VERICUT imovina prisutna u više od 400 zahteva korisnika
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.