Solid Edge - Upravljanje dokumentacijom

Солид Едге управљање подацима од АКСИОМ ТЕЦХ Upravljajte i delite Solid Edge podatke i dokumente pomoću integrisanog upravljanja podacima, TEAMCENTER PLM rešenja i koristite sofisticirane alate za pronalaženje i ponovnu upotrebu sličnih komponenti.

Solid Edge upravljanje podacima

Sa integrisanim upravljanjem podacima Solid Edge, koji je deo osnovnog 3D CAD softvera, možete da obavljate brze pretrage, revizije i upravljate odobrenim dokumentima bez korišćenja baze podataka. Implementacija alata za upravljanje podacima sprečiće mnoge probleme u budućnosti. Obezbeđeni alati su dizajnirani da olakšaju razmenu informacija, pronalaženje delova, upravljanje promenama dizajna, izbegavanje dupliranja modela i sprečavanje pokvarenih veza u sklopovima. Alati za upravljanje podacima takođe vam omogućavaju da kontrolišete pristup komponentama koje se kontrolišu ili puštaju u proizvodnju.

 

Теамцентер за Солид Едге из АКСИОМ ТЕЦХ Solid Edge upravljanje podacima može da se koristi za upravljanje datotekama na lokalnom računaru od strane jednog korisnika, na deljenoj lokaciji ili možete da koristite usluge deljenja datoteka na cloud-u, kao što su Teamcenter Share ili Dropbox. Solid Edge blisko sarađuje sa replikama datoteka tako što obezbeđuje mehanizam zaključavanja koji sprečava da više korisnika da uređuju istu komponentu.

Pomoću Solid Edge Shape Search-a možete pronaći i identifikovati slične delove po njihovoj 3D geometriji. Konstruktori tako mogu ponovo da koriste postojeće komponente i izbegnu njihovo ponovno kreiranje.

Saznajte više o Solid Edge upravljanju podacima , Saznajte više o Solid Edge Shape Search-u i više o Teamcenter Share-u .

Teamcenter za Solid Edge iz AXIOM TECHTeamcenter integracija za Solid Edge

Sa kombinacijom Solid Edge-a i Teamcenter-a, možete upravljati podacima o proizvodima u jednom okruženju. Teamcenter integracija sa Solid Edge-om nudi niz funkcija upravljanja životnim ciklusom proizvoda (PLM) koje ubrzavaju razvoj i smanjuju troškove. Svi podaci su dostupni na jednom mestu, tako da konstruktori i tehnolozi mogu da optimizuju proizvod i povezane procese od razvoja do proizvodnje. Čvrsta integracija čini tehničke podatke kreirane u Solid Edge-u lakim za preuzimanje, upravljanje i deljenje u Teamcenter okruženju. Napredne funkcije upravljanja revizijama i mogućnosti kontrole pristupa obezbeđuju da pravi ljudi dobiju prave informacije u pravo vreme.

Za više informacija o rešenjima Teamcenter Solid Edge i više o PLM Teamcenter-u

 

Zainteresovani ste za Solid Edge? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.