Specijalna/namenska rešenja

AXIOM TECH već dugi niz godina  sarađuje sa svojim partnerima i postojećim klijentima ne samo u razvoju PLM TEAMCENTER već i na razvoju drugih, vertikalnih rešenja. Ovakav vid saradnje odražava s iskustvima naših partnera u primanema rešenja zasnovanih na našim proizvodima. Optimalna industrijska specifična rešenja baziraju se na velikim mogućnostima efikasnih adaptacija, fleksibilnosti i jednostavnosti našeg PLM sistema.

Novi klijent dobija namenski i provereni sistem rešenja za konkretne probleme u svojim oblastima poslovanja baziran na istoj platformi, od jednog dobavljača. Ovakva vid rešenja omogućava kompanijama i njihovim zaposlenima da bolje odgovore na mnogobrojne potrebe industrijskih izazova i da ostvare uspeh na tržištu i drugim složenim situacijama.

Raspoloživa rešenja

PLM rešenje na području zdravstvene nege (Medical Solutions)

Teamcenter Medical Base pruža najbolju i najkompletniju programsku opremu za integraciju svih podataka i dokumentata u skladu sa zdravstvenimi propisima i standardima kvaliteta tokom i u procesima razvoja, proizvodnje i distribucije industrijskih proizvoda u zdravstvu. S prilagodljivim i jednostavnim načinom upotrebe Teamcenter omogućava timovima i odeljenjima međumrežno povezivanje povezano sa nadzorom kvaliteta, sledljivosti i usaglašenosti sa standardima i bezbednosnim propisima. Medical Solutions Base omogućava proizvođačima medicinskih pomagala učinkovito zadovoljenje sve veće potražnje na tržištu i blagovremeno sprovođenje pristupačnosti tih potraživanih proizvoda.

Горе