Žičana USB 3D kursorska oprema

Žičani 3D miševi

3D polohovací zařízení - SpacePilot PRO

 

SpaceMouse Enterprise

SpaceMouse Enterprise je najnapredniji model 3D miša dizajniran da podrži najzahtevnije 3D programsko okruženje.

SpaceMouse Enterprise izvlači svoj stil i snagu iz naših nagrađivanih SpaceMouse Pro i SpacePlot Pro 3D miševa. Nove generacije su izrgrađene prema prošlim uspesima.

Pregled modela je lakši nego ikada, SpaceMouseEnterprise ima 6 stepeni slobode i prečice za pristup standardnim i prilagođenim komandama.

Fina manipulacija džojstikom znači glatku i intuitivnu 3D navigaciju, dok samo pritisak prsta prevodi Vaš modelu standardni prikaz po vašem izboru. Dodatna tri pogleda – ekskluzivno za SpaceMouseEnterprise - po izboru pružaju neuporedivo 3D navigacijsko iskustvo.

 

CadMouse AXIOM TECH

 

CAD Mouse

Prvi računarski miš u svetu posebno dizajniran i kreiran za korisnike koji stvaraju u 2D i 3D okruženjima.

 

 

 

 

 

 

SpacePilot PRO

SpacePilot PRO je jedan od najboljih alata za manipulaciju i pregled 3D modela u različitim softverskim paketima. Odlikuje se sledećim kvalitetom:

3D polohovací zařízení - SpacePilot PRO

 

-          Brzi navigacioni ključ druge generacije – brzi pristup 32 standardnim prikazima radi lakšeg otkrivanja grešaka i pregleda modela.

-          Inteligentni funkcijski taster sa dve funkcije – jednostavan pristup 10 aplikacija za optimizaciju rada.

-          LCD Asistent – vizuelna povratna informacija o funkcijskim ključevima, karakteristikama modela, Microsoft Outlook-u i još mnogo toga.

-          Tačno dizajniran zglobni prostor – ukupna širina za maksimalni komfor i veći fokus na rad čak i tokom dugotrajnog dana.

 

 

 

SpaceMouse PRO

SpaceMouse Pro Wireless

 

SpaceMouse Pro je model 3D miša koji kombinuje 15 različitih funkcijskih tastera i pogodan je za sve one koji zahtevaju profesionalne alate u svom radu uz jednostavno podešavanje funkcijskih tastera.

 

 

3D polohovací zařízení - SpaceNavigator

 

Dostupan je žičanoj i bežičnoj formi.

 

 

 

 

SpaceNavigator

Modeli SpaceNavigator i SpaceNavigator for Notebooks pružaju glatku i profesionalnu 3D manipulaciju i van radnog mesta.

SpaceNavigator je za jednu trećinu manji od standardnog SpaceNvigator-a. Zajedno sa torbicom, to je odličan izbor za korsnike sa mobilnim uređajima.

SpaceNvigator je dostupan u žičanim i bežičnim formama.

 

 

Горе