Feature based manufacturing

Obrada zasnovana na NX CAM karakteristikama od strane AXIOM TECHObrada zasnovana na karakteristikama u NX CAM je jedinstvena tehnologija za automatsku obradu elemenata kao što su rupe, navoji, kalibarske rupe i slično. Cela tehnologija radi na bazi topološkog prepoznavanja elemenata . Nije neophodno imati ulazne podatke samo iz NX-a, ali tehnologija radi i na bilo kojoj učitanoj geometriji, na primer, koristeći neutralne formate kao što su Step, Parasolid i slično.

Nakon prepoznavanja elemenata, na redu je automatizacija koja povezuje našu biblioteku alata i pravila obrade sa prepoznatom geometrijom. Imaćemo kompletan postupak mašinske obrade za sve prepoznate elemente.

Naravno, programer dobija obaveštenje ako su u procesu pronađeni nepoznati elementi, ili alati nisu dostupni za obradu u datoj biblioteci alata.

 

Obrada zasnovana na NX CAM karakteristikama od strane AXIOM TECHSve operacije se mogu uređivati, odnosno ako se proces na bilo koji način razlikuje od utvrđenog standarda, može se modifikovati prema zahtevanoj specifikaciji. Standardna implementacija ove tehnologije je dogovor sa kupcem o nizu potrebnih elemenata, koje potom pripremamo za prilagođavanje korisnika.

Ukoliko programer želi da kreira nove specijalizovane elemente i tehnologije, licenci je moguće dodati modul  Autor obrade zasnovan na karakteristikama , koji vam omogućava potpunu kontrolu nad svim pravilima uz mogućnost uređivanja i postepenog poboljšanja ove biblioteke.

Tehnologija  obrade zasnovana na karakteristikama direktno zahteva upotrebu dokumentacije bez papira, ili bojenje modela ili korišćenje proizvodnih atributa na programiranim 3D modelima.

 

Da li ste zainteresovani za NX CAM rešenje? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.

Želim više informacija

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.