NX CAD - Konstrukcija alata

Progressive Die Wizard u NX od AXIOM TECHU mnogim oblastima, procesi konstrukcije kupaca karakterišu dobro definisana pravila kreirana tokom dugogodišnjeg iskustva u ovoj oblasti. Primena ovih pravila podrazumeva stalno ponavljanje radnih postupaka pri konstruisanju. I upravo ponavljanje takvih rutinskih procedura nastoji da eliminiše NX u svojim procesno orijentisanim aplikacijama. Jedna od ovih primena je, na primer, konstrukcija kalupa .

Progressive Die Wizard je kompletan modul u NX CAD sistemu za kontrukciju alata. Ovaj modul kombinuje sve funkcije potrebne za kreiranje procesnog alata, od kreiranja osnovne strukture sklopa, izrade delova od lima, do analize kompletnog sklopa alata.

 

Progressive Die Wizard u NX od AXIOM TECHKada radi sa modulom Progressive Die Wizard (PDW), konstruktor nije ni na koji način ograničen u korišćenju funkcija klasičnog modeliranja. Vrlo česta situacija je kada konstruktor dobije deo od lima u konačnom (savijenom) stanju i potrebno je izvršiti manje izmene i ispravke.

Najbrži način da izvršite izmene na uvezenim delovima je sinhrona tehnologija .

PDW modul sadrži funkcije za razvijena stanja delova od lima, koja su praćena savijanjem kao i promenom geometrije. Razvoj se takođe može implementirati na neparametarskim (uvezenim) delovima.

 

 

Da li ste zainteresovani za NX rešenje za konstrukciju alata? Ne ustručavajte se da nam pišete i rado ćemo vam pokazati više.
Želim više informacija



Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.