TDS technik

Inženjerska nadogradnja TDS-TECHNIK odličan je alat za bilo kojeg inženjera koji radi sa Solid Edge i NX. TDS-TECHNIK u velikoj meri omogućava smanjenje rutinskog rada kada se koriste standardni delovi u sklopovima. Sadrži najveću i najsavremeniju bazu podataka o dostupnim mašinskim delovima i metalurškim polu-standardizovanim delovima prema DIN, CSN i STN standardima.

Pored uvoženja modela u sklop, možete koristiti bazu podataka kao izvor informacija umesto klasičnih tabela. Podaci iz ove baze takođe se koriste u proračunima čvrstoće. U programu TDS-TECHNIK možete izvršiti kontrolu čvrstoće osnovnih delova mašine (klinovi, opruge, vijci, navrtke, zakivka, užad), proračun izdržljivosti kotrljajućeg ležaja, standardizovani proračun zavara, zupčanika, lanaca, kaiša, opruge (kompresovane, zatezne, torzijske, ploče, spirale i limovi), razvijene dužine savijenih delova, proračun statički određenih i neodređenih greda, pokretnih vijaka, žlebljenih spojeva, priključaka pod pritiskom i drugog.

NX CAD Synchronní technologie

Inženjerska nadgradnja TDS-TECHNIK dizajnirana je tako da širok spektar ponuđenih funkcija ne šteti lakoći upravljanjanja. Svi parametri su unapred izabrani tako da je moguće raditi sa njom odmah nakon ugradnje. Međutim, istovremeno je moguće i prilagođavanje.

 

Горе