26. 6. 2023

Proslava 30. rođendana AXIOM TECH-a uz koncert

Na nezaboravnom koncertu u centru Zlina proslavili smo 30 godina od osnivanja AXIOM TECH-a.


19.  jula 2023. godine navršilo se tačno 30 godina od postavljanja temeljnog kamena AXIOM TECH-a.

Ova značajna godišnjica pruža nam priliku da se osvrnemo na naše uspehe koji su nas gurali napred i davali smisao našem radu. Naš put nije uvek bio lak, suočili smo se sa raznim izazovima, uključujući ekonomsku krizu i pandemiju. Ipak, zahvaljujući predanosti i slozi našeg tima, prevazišli smo sve poteškoće i istrajali na našem putu. Ovo razdoblje naučilo nas je otpornosti i fleksibilnosti, koje su ključne za dugoročni uspeh.

U proteklih 30 godina shvatili smo da naši uspesi ne zavise samo od tehnologija i inovacija, već pre svega od odnosa koje smo izgradili sa našim klijentima, partnerima i pre svega sa zaposlenima. Njihova podrška i poverenje su nezamenljivi za nas. Naši uspesi su odraz tih odnosa koje smo izgradili sa svakim od vas.

Ali neka 30 godina ne bude samo povod za nostalgiju. To je pre svega savršena prilika da se sretnemo i proslavimo. Mi smo sa zadovoljstvom proslavili naš rođendan zajedno sa vama. U prelepom okruženju, usred Batinog kompleksa, sunce se osmehivalo na nas, a mi smo mogli da uživamo u koncertu talentovanih mladih umetnika iz Osnovne umetničke škole u Zlinu, sjajnom Fdur Jazz Bandu i pre svega, u potpunosti savršenoj Daši - umetnici iz Zlina.

Pogledajte kako je izgledalo naše ,tridestogodišnje, putovanje.

Hvala vam na vašoj podršci i radujemo se budućim zajedničkim pričama koje nas čekaju. Tim AXIOM TECH

Fotogalerija

 

 

 

 

 

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.