23. 8. 2021

Novo partnerstvo kompanije Axiom Tech

Partnerstvo sa kompanijom Inter-Engs Innovations.


Axiom Tech sa zadovoljstvom objavljuje novo strateško partnerstvo sa kompanijom Inter-Engs Innovations. Kompanija Inter-Engs je pozicionirana u Sarajevu, BiH i primarno se bavi pružanjem inženjerskih usluga u oblastima razvoja proizvoda, dizajna alata i proizvodnje.

Neki od klijenata kompanije Inter-Engs su Groupe Plastivaloire, CGR, Land Rover, Gorenje, Deutsche Bahn i još mnogi sa kojima ostvaruju dugogodišnju saradnju. Sertifikovani su od strane TÜV Rheinland za dizajniranje, inženjering, razvoj i prototyping proizvoda i komponenata po standardu ISO 9001:2015.

Ostvarenom saradnjom će se iskoristi dugogodišnje iskustvo kompanije Inter-Engs sa rešenjima i uslugama koje kompanija Axiom Tech, kao SMART Partner u EMEA zoni SIEMENS Digital Industry Software, može da pruži u raznim delatnostima, konsultantskim i inženjerskim uslugama.

Upravo kroz ovakvo partnerstvo, među mnogim značajnim poslovnim vrednostima, Axiom Tech pronalazi još jednog agilnog i prestižnog partnera u Adriatic zoni.

Na obostrano zadovoljstvo i odličan početak saradnje direktor kompanije Axiom Tech Ivan Milentijević i generalni direktor Kemal Likić održaće tehničku konferencija u Sarajevu 01.10.2021. godine na kojoj će predstaviti SIEMENS PLM rešenja i partnerstvo ove dve kompanije, tehničkoj konferencije će pristustvovati i predstavnici SIEMENS Digital Industry Software za EMEA regiju.

Kako Axiom Tech nastavlja da raste i da napreduje, tako želi da svojim klijentima i korisnicima pruži veću poslovnu vrednost.

Zajednički cilj kompanija je svakako zadovoljstvo kupaca, praćenje trendova i stalan napredak i rast.

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.